- הוסף לסימניות
זה חשוב מאוד, שלא יצא שכרו בהפסדו !@באתי לחלום יישר כוחכם
רק אם אפשר לא לכתוב את שם ה', בטח לא בצורה מפורשת, זה יהיה נפלא.
המשנה ברורה יוצא נגד כתיבת 'שויתי' על קלף בגלל שזה גורם לביזוי שם ה' כשזה נקרע או נמחק.
אני הייתי שואלת את המשפחה אם היא רוצה שיעשו מזה סטיקרים ופרסום!לפי דברי האמא זה המשפט שכל הזמן רץ אצלם והילדים הטהורים תמיד אמרו תודה על כל דבר
צפה בקובץ המצורף 1315758
מקסים!לפי דברי האמא זה המשפט שכל הזמן רץ אצלם והילדים הטהורים תמיד אמרו תודה על כל דבר
צפה בקובץ המצורף 1315758
פורסם באתרים בראיון איתםאני הייתי שואלת את המשפחה אם היא רוצה שיעשו מזה סטיקרים ופרסום!
יתוקן בל"נ@באתי לחלום יישר כוחכם
רק אם אפשר לא לכתוב את שם ה', בטח לא בצורה מפורשת, זה יהיה נפלא.
המשנה ברורה יוצא נגד כתיבת 'שויתי' על קלף בגלל שזה גורם לביזוי שם ה' כשזה נקרע או נמחק.
יתוקן בל"נמקסים!
רק נקודה קטנה,
את המילה הי''ד כותבים אחרי השם של הילד ולא שם האב, כי הוא להבדיל ב''ה חי.
ז''א כך: יעקב ישראל הי''ד בן יבלחט''א אברהם נח.
אני יכולה לברר עם האמא אם היא רוצה לבית, לחיידר של הילדים וכו.מישהו יודע אם אני אדפיס את זה על שלט מתכת
איפה כדאי לתלות את זה?
אז תבררי אני אשמחאני יכולה לברר עם האמא אם היא רוצה לבית, לחיידר של הילדים וכו.
ואני בטוחה שהיא תשמח לעשות מזה סטיקרים לעילוי נשמתם,
אפשר להכין ולהביא אליהם שאנשים יקחו בשבעה.
שאלתי. לא אותה ממש, אלא מישהו שהיה שם עכשיו.אז תבררי אני אשמח
לא מתכוונת לכמות אלא לבודדים
תודהשאלתי. לא אותה ממש, אלא מישהו שהיה שם עכשיו.
מאד מרגש אותה כל המחוות האלו.
זה רעיון יפה
היא אמרה איפה הייתה רוצה שנתלה?שאלתי. לא אותה ממש, אלא מישהו שהיה שם עכשיו.
מאד מרגש אותה כל המחוות האלו.
זה רעיון יפה
בכניסה לבית! כל מי שעובר/ת יזכה לומר...מישהו יודע אם אני אדפיס את זה על שלט מתכת
איפה כדאי לתלות את זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים