- הוסף לסימניות
מוזר, כי אצלי בדיוק הפוך. כביש 443 יותר מהיר, אולי זה משנה מאיפה יוצאים...כביש 1 בשעות הבוקר המוקדמות לפעמים הרבה יותר מהיר מכביש 443 שנוסעות בו משאיות והנסיעה יותר איטית או שפתאום יש עומס במחסום.
מוזר, כי אצלי בדיוק הפוך. כביש 443 יותר מהיר, אולי זה משנה מאיפה יוצאים...כביש 1 בשעות הבוקר המוקדמות לפעמים הרבה יותר מהיר מכביש 443 שנוסעות בו משאיות והנסיעה יותר איטית או שפתאום יש עומס במחסום.
בגלל שזה מוגדר לך כיעד קבוע "עבודה"חחח מזכיר לי שבוקר אחד כשתארגנתי לעבודה פתאום נשמע צליל מכיוון הוויז. נגשתי לראות ומסתבר שהוא התריע לי על עומס בלתי צפוי בדרך. עוד לא הזנתי בכלל כתובת אבל הוא כבר יודע שכל בוקר אני נוסע לאותו מקום אז הוא הזהיר אותי מראש.
בקיצור, ווייז, איתך לאורך כל הדרך (גם אם לא בא לך...)
מאיפה יוצאים ובאיזה שעה יוצאים...מוזר, כי אצלי בדיוק הפוך. כביש 443 יותר מהיר, אולי זה משנה מאיפה יוצאים...
ברור שהוא אוגר נתונים על כל הנסיעות לצרכים סטטיסטיים ולצורך התאמת פירסומות רלוונטיות, זה רשום שם שחור ע''ג לבן.אז מה התכל'ס וויז יודע עלינו או לא ???
יודע הכל!אז מה התכל'ס וויז יודע עלינו או לא ???
השאלה האם הוא נותן לכל אחד נתוני נסיעה לפי איך שהוא מכיר את מהירות הנסיעה ואיכות הנהיגה שלו. או שהוא נותן לכולם אותם נתונים.ברור שהוא אוגר נתונים על כל הנסיעות לצרכים סטטיסטיים ולצורך התאמת פירסומות רלוונטיות, זה רשום שם שחור ע''ג לבן.
אבל כל זה רק כשהאפליקציה פועלת, כשהיא מכובת היא לא ניגשת לשירותי מיקום ולא יודעת עליך כלום - בדוק מבחינה טכנית.
הודעה שקפצה לי היום בוויז ומחזקת את מה שכתבתי,אז מה התכל'ס וויז יודע עלינו או לא ???
rhon.co.il
וגם @RU1 כותבת ש:קחי בחשבון שאין הרבה מענה לחרדים בנושא הזה
שימי לב שמומלץ לבחור במסלול היהודי כללי, ולא החרדי או הדתי, גם מכיוון שלמסלולים האלו יש מקצוע נוסף - יהדות, וגם מכיוון שהבגרות בתנ"ך קשה יותר בהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים