נכתב ע"י cs;763993:הצבע הוורוד לא כל כך קריא על רקע האפור, בעיקר בכתובת האתר, אולי כדאי לך להחליף מהאפור לצבע יותר בהיר ושמח, שיהיה יותר "הלו' בייבי"... העבודה יפה, התמונה בול לשם.
לאחר שראית שבמסך של פרוג הצבע נראה אכן אפור, שינתי שיראה יותר נוטה לסגול. עדיין נראה אפור??נכתב ע"י cs;763993:הצבע הוורוד לא כל כך קריא על רקע האפור, בעיקר בכתובת האתר, אולי כדאי לך להחליף מהאפור לצבע יותר בהיר ושמח, שיהיה יותר "הלו' בייבי"... העבודה יפה, התמונה בול לשם.
נכתב ע"י איילת.ב;764015:לאחר שראית שבמסך של פרוג הצבע נראה אכן אפור, שינתי שיראה יותר נוטה לסגול. עדיין נראה אפור??
כדאי להדפיס כמו שאומרים..![]()
בעניין הצבעים אצטרך לחשוב על משהו אחר, תודה.נכתב ע"י eliezer;763996:באופן כללי מאד יפה, העיצוב, רק האפור מפריע גם לדעתי.
וגם שאר הצבעים לטעמי בוהקים מדי, וזה "מוזיל", הייתי הולך על יותר גווני פסטל ולבן.
גם התמונה קצת מוצללת אולי חפשי דומה לה יותר מוארת.
נ"ב: היכן הכרטיס ביקור? זה ריבוע. כרטיס ביקור הוא 9*5 ולא מומלץ לשנות. מהסיבה שיש השומרים כרטיסי ביקור באלבומים או קופסאות מותאמות וכרטיס ביקור לא מתאים, יושלך לסל וחסל.(כך לפי דברי הספר "דפוס על בטוח" למיטב זכרוני)
התמונה הראשונה שהעלתי לאחר השינוינכתב ע"י eliezer;764018:אם התכוונת להעלות משהו, אני אינני רואה דבר.
נכתב ע"י איילת.ב;764026:בעניין הצבעים אצטרך לחשוב על משהו אחר, תודה.
בעניין הכרטיס צודק לגבי הגודל שלא ממומלץ לשנות, אך למדנו שאפשר (יש באמתחתי כמה כאלו מוזרים..)
הבנתי תודה, באמת רעיון אנסה..נכתב ע"י pinati;763998:מאוד חמוד
עוד הערה הa של הבייבי נראה כמו o - את העיגול הפנימי (החלול) תהפכי גם כן כמו הירוק.
מקווה שהובנתי![]()
נכתב ע"י אהובה ו;764143:משהו!
קצת מפריע לי שהלוגו והפרטים אותו גודל. הם מתחרים אחד עם השני (וגם עם העיטור)
היתי משחקת מעט עם הגדלים
עיצוב נקי ומושך, פשוט מדהים!נכתב ע"י eliezer;764152:יפה, רק הייתי מוריד את הלוגו המקווקו, לא ברור טיבו שם
נכתב ע"י naamah;764174:אפתח במחמאות:
1. בחירה מצויינת של פורמט. אני מבינה שזה לפרוייקט דמיוני ולכן נהדר שאת מתפרעת, אך כשתצאי לשוק תזכרי שפורמט ייחודי שכזה יעלה ללקוח שלך הרבה יותר כסף, ועלייך להציג לו את העובדות לאשורן ולא לגרום לו להזדעק כשיקבל את החשבונית מבית הדפוס.
2. התחלה טובה של פיתוח שפה גרפית, עם החזרתיות על צורת ה-A הייחודית בלוגו ובפורמט הכרטיס.
3. בניגוד למה שהעירו לך כאן, אינני חושבת שיש ולו אחד שיקרא את זה BOBY במקום BABY. זה קריא, זה מקורי וזה עובד.
4. פלטת הצבעים, בגדול, טובה מאוד. בקטן, יש עוד מה לדייק.
5. בחירת תמונת התינוק/ת מצויינת.
הערות לשיפור:
1. בחירת הפונט האנגלי סתמית. חיפשת משהו מודרני, סנס-סריפי ונקי - מצויין. חפשי עוד קצת כדי שתמצאי משהו טוב באמת.
2. עשית סקייל לפונט בעברית או שנדמה לי? כמעט אף פעם אין הצדקה לעשות סקייל לפונט, וזה בוודאי לא המקרה המוצדק.
3. קימפוז הטיפוגרפיה לעומת התמונה ממש לא טוב. בפורמט כ"כ נקי ומהודק, אין שום הצדקה לטיפוגרפיה לעלות על התמונה. גם היישור אמצע של האתר עם הטלפון למטה לא טוב ולא נכון.
הרבה הצלחה.
עדכון: הערותיי התייחסו לקובץ הראשון שהעלית.
עכשיו כשאני רואה את הקובץ השני:
א. הצבעוניות פחות טובה. היא אמנם קונטרסטית יותר אבל משהו בה "מת" לגמרי.
ב. העיגול המקווקוו - אחר כבוד לפח...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים