נכתב ע"י מיכל123;616131:דרושים טקסטים ישיבתיים (חבורע'ס, שיעורים וכו') בכל חלקי הש"ס - נזיקין, קדשים, זרעים .... בקיצור - ה כ ל . לצורך יצירת מילון ארמי.
ניתן לשלוח אותם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כל מי שישלח, יקבל מילון בל"נ.
תודה מראש.
נכתב ע"י blueberry;616284:הטקסטים הנ"ל הם בד"כ רובם בעברית, ורק עם מעט מילים/מושגים בארמית,
לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי.נכתב ע"י מיכל123;617075:זה משהוא מסחרי (כבר הזכרתי את זה) שהולך להפוך את עולם הישיבות והכוללים על פיה.
המילון הוא סך הכל מלאי של מילים בארמית.
אנחנו לוקחים חבורע'ס ומכניסים את כל המילים של החבורות למילון.
ותודה לכל השולחים שכבר שלחו.
נודה מראש לכל מי שישלח. דרושים לנו עוד ועוד חבורות בכל סוגיות השס. (טהרות, קדשים, זרעים, וכמובן נזיקין, נשים ומועד)
נכתב ע"י יערי;617085:לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי.
המלאי של המילים בארמית מופיעה כולה בתלמוד בבלי, מקסימום אם רוצים אוצר גדול יותר של מילים מכניסים למחשב את כל הזהר ותרגום אונקלוס.
שום כותב חבורה לא המציא מילים בארמית מעצמו.
טוב אחרי כאלו רמזים עבים כקורה, אני ישלח גם.נכתב ע"י מיכל123;617115:זה לא אמור להיות מילון שבא להסביר את המושגים....
המתינו קצת...
ואשמח גם לקבל מאלו שמאירים ומעירים עוד ועוד חומר. (משום מה קיבלתי שיעורים וחבורע'ס רק מכאלו שלא הגיבו כאן כלום)
ניתן לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותודה מראש לכולם.
מה ראית אתה שלא ראיתי אני??נכתב ע"י יערי;617123:וואי וואי זה משהו אדיר.
כדאי לשלוח רק כדי לראות מה זה הדבר הזה.
אני כבר מחכה לו שנים.
באמת הופתעתי לטובה, ואכן מהפך בעולם הישבות והכוללים, וסליחה על ההתקפות בהודעות הקודמות.
נכתב ע"י אפכא מסתברא;617132:מה ראית אתה שלא ראיתי אני??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים