כללי לרגל המצב

• הוסף לסימניות
אני עומדת בשני הקריטריונים שהצבת
אינטרנט חסום
ובשנתי הראשונה לגרפיקה
כל הכבוד
עולם חסד יבנה
מדהים לראות כמה במקצוע גשמי לכאורה יש כ"כ הרבה מצוות ומעשים טובים
יישר כח
ואשמח לקבל את הכל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עבור בת דודה שסיימה לימודי גרפיקה בסמינר ואין לה גישה לאינטרנט כלל.

המון תודה!!!

• הוסף לסימניות
מי שביקש דרך פה ולא קיבל, תפנו אלי באימייל. פה לא תמיד אני רואה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה העצומה!

• הוסף לסימניות
חברה, למי שביקש ממני תמונות והוריד - שמתי לב שירדו לי לתוך חלק מהספריות גם כל מיני קשקושים וקבצים וסרטונים שאין לי מושג מהם ומאיפה הם. אז תמחקו.
בנוסף, יש גם מלא תמונות של נשים בשמלות כלה או ערב, שהצטרכתי להשתמש בזה להינומה. זה נמצא בעיקר בספריה שנקראת "שמלות חתונה וערב", ובספריה שנקראת "קבוצה חדשה כסליו תשעד". יכול להיות שפה ושם בעוד מקומות.
לתשומת לבכם. לא רוצה להחטיא אף אחד אז אני מבקשת שתמחקו.

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו....
תודה רבה על כל החומר
מסודר בטוב טעם
עוזר ומסייע מאוד בעבודה :)

יישר כח תמנה
שבוע טוב ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1357559:
בהזדמנות זו....
תודה רבה על כל החומר
מסודר בטוב טעם
עוזר ומסייע מאוד בעבודה :)

יישר כח תמנה
שבוע טוב ובשורות טובות.
מצטרף

• הוסף לסימניות
אם אפשר לקבל גם קישור בדוא"ל הזה
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה