כמה שזה נכון... הבעיה שאחרי ששידרגת אתה כבר לא יכול לחזור בחזרה זה ממכר- ווינדוס 10 נראה מערכת הפעלה מלפני 100 שנה...מאד לא מומלץ.
חבל להיות שפני הנסיון שלהם.
תנו לאחרים ברחבי העולם להיות הנסיינים שלהם, ואח"כ תחליטו.......
כבר כעת פורסמו בעיות רבות בגרסה, לדוג' : מאט את ביצועי המחשב בחלק מהדגמים, (בעיה שעדיין לא באה על פתרונה).
חלק מהענין זה שאין כמעט שום שינוי מעשי בין הגרסאות, חוץ מהנראות והחוויה. וזה לא שווה את המחיר לפחות בשלב זה.כמה שזה נכון... הבעיה שאחרי ששידרגת אתה כבר לא יכול לחזור בחזרה זה ממכר- ווינדוס 10 נראה מערכת הפעלה מלפני 100 שנה...
זה לא נראות בלבד אלא סדר - כל ההגדרות והמחשב פשוט מסודרים ונוח מאד לעבוד עם המחשב ולכן מי שלא כ''כ מעניין אותו לעבוד מסודר יכול להשאר...חלק מהענין זה שאין כמעט שום שינוי מעשי בין הגרסאות, חוץ מהנראות והחוויה. וזה לא שווה את המחיר לפחות בשלב זה.
נכון, זה אחת המעלות הבודדות...זה לא נראות בלבד אלא סדר - כל ההגדרות והמחשב פשוט מסודרים ונוח מאד לעבוד עם המחשב ולכן מי שלא כ''כ מעניין אותו לעבוד מסודר יכול להשאר...
אל תשכח שאפשר כבר להפעיל אפליקציות של אנדרואיד מהחנות (עדיין לא הכל)נכון, זה אחת המעלות הבודדות...
כבר אפשרי בגירסאות המתקדמות של אינסיידר זה מופיע בחנות שלהםאומרים שבהמשך יוכלו להפעיל APK ללא אמולטור, אבל בינתיים זו רק הבטחה
אבדוק בוירטואל מאשין שלי, תודה.כבר אפשרי בגירסאות המתקדמות של אינסיידר זה מופיע בחנות שלהם
לאנשים בדר"כ יש יצר סקרנות!למה למהר??
זה כבר חידוש מרענן, היה שווה את ה11 בשביל זה!!והמעניין שחלקם גם פתוח בנטפרי...
הגירסה הרישמית של ווינדוס עם הרבה באגים -בפרט העברית. אני עם גירסה מאד יציבה כמעט ללא בעיותלמה למהר??
נראה לי שעדיף לחכות
APK ?והמעניין שחלקם גם פתוח בנטפרי...
לא על חשבון מחשב ובפרט שעיקר החידוש זה בעיקר בעיצוב בינתייםלאנשים בדר"כ יש יצר סקרנות!
נכון, אבל אנו במדינת הסמוך!APK ?
לא על חשבון מחשב
ממתמחים?הגירסה הרישמית של ווינדוס עם הרבה באגים -בפרט העברית. אני עם גירסה מאד יציבה כמעט ללא בעיות
אני חושב שהמערכת כבר די יציבה אבל מי שחיכה עד עכשיו שיתאפק עוד קצת כי לא כל התוכנות עדיין התאימו את עצמם לווינדוס 11לא על חשבון מחשב
ראש טוב וזיכרון יש לךממתמחים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //