לא הבנתי גם את זה, מה הלחישה מבין השתיים?חייב איניש לבסומי הוא ניסה לצטט בלחישה, "עד דלא ידע..."
בינתיים, ענתה ציפי בלי להסתכל אחורה, אתה יודע מצוין איפה הסבון כלים. פסח עוד חודש מוישי יקירי ופורים
נגמר לפני חמש דקות.
לעברה- שגיאת כתיב.מושי קרא לעבריה אני רק הולך לשחרית וכבר חוזר, בינתיים ציפי עדיין מחכה.
זה דימוי יפיפה!סלסלאות הקיאו מתוכן ופלים בטעם לימון שאיש לא חפץ בהם,
תודה על ההערותקטע חמוד
מכיוון שזה ב"שיתוף לביקורת" אני קצת שופכת.
כמובן בשביל לעזור לכם להשתפר.
1)
לא הבנתי את ההקשר של הכותרת. היא יפה בפני עצמה, הקטע עם שיפורים קלים יהיה יפה בפני עצמו, לא הבנתי את הקשר.
לא הבנתי גם את זה, מה הלחישה מבין השתיים?
אם תעשה את זה כדו שיח, זה ייצא יותר יפה. לדעתי.
שבע וחצי? או חמש דקות אחרי פורים?
לעברה- שגיאת כתיב.
ושוב, הדו שיח.
זה דימוי יפיפה!
יש כאן קטע שעם שיפוץ, יכול להיות קטע נהדר!
בהצלחה!
מי שיש לו עבודה מוישי שלנו הוא לא בטלןמי קם ב7 בבוקר אחרי פורים???
סתם סתם צוחק.
כתוב בצורת זרימה. מאוד יפה וללא פרטים מיותרים.
אני לא מחשיבה את עצמי למקצוענית בכתיבה ספרותית, בתסריטים כן.@תמרוז
אשמח שתסביר לי מה זה הדו שיח שהיה יכול ליהות יותר טוב אני רוצה ללמוד ממקצוענים
מושי קרא לעברה אני רק הולך לשחרית וכבר חוזר, בינתיים ציפי עדיין מחכה.
הסבר? הקשר?וא נזכר מהסיסמא שהמציא בשנה שעברה לשרוד זה הסוד והבין שהנה כלתה אליו הרעה ,
ממתקים מוזרים שנוצרו כנראה רק כדי למלא נפח במשלוחי מנות,
סלסלאות הקיאו מתוכן ופלים בטעם לימון שאיש לא חפץ בהם,
וממתקים מוזרים שנוצרו כנראה רק כדי למלא נפח במשלוחי מנות, התגלגלו כשיכור המתגלגל ברחובה של עיר
מי היה הידיד שנתן לו את הליקר הביתי בטעם שוקולד-ערק[הוא כבר לא ידיד]
מעולה.שם נערמו כלים מכלים שונים
שחרית קר??אני רק הולך לשחרית קר וכבר חוזר, בינתיים ציפי עדיין מחכה.
בסיסמא.הוא נזכר מהסיסמא
"מוישי יקירי" חוזר על עצמו בסמיכות גבוהה מידי...מוישי יקירי הוא שמע קול מוכר, אתה יודע מצוין איפה הסבון כלים. פסח עוד חודש מוישי יקירי ופורים
איזו מחמאה! להיחשב למומחית, ועוד בכפיפה אחת עם @צביה ר. ...מהו דעת המומחים @צביה ר. ו @דודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //