לא הבנתי לגבי הניקוד מה הבעיהנכתב ע"י יעקב נחומי;115677:בס"ד
ועוד דבר על הניקוד, וכי לא ידעת? עוד תקנון מבית פרוג רק המנהלים יכולים לנקד. חחח.
אל"כ אני מדבר עם אחד המנהלים בחסוי???
.
נכתב ע"י יעקב נחומי;115587:בס"ד
לא יודע, שם לב מה קורה בפורום.
לפחות ב- 48 שעות שאני פה, ממש ללא תגובות.
נכתב ע"י לאה אור;115725:לא הבנתי לגבי הניקוד מה הבעיה
הרי כל אחד יכול לנקד את ההודעה
מעל האשכול יש אופציה שנקראת "דרג נושא זה"
אני דם לא כזה מקצוען בתחום... קטונתי.. אבל במה שאני כן יודע אני משתדל לשתף את המצלמים למיניהם.נכתב ע"י עמוד ועימוד;115789:סליחה שאני מגיב באשכול שלא קשור אלי אישית
אלא כיון שפורום צילום פתוח לכולם
אני חייב לציין שאני מאוד נהנה ללמוד מצילומים של אחרים וללמוד על התגובות
באופן אישי למדתי הרבה מהפורום, איך כן לצלם איך לא לצלם וכו'
אבל להגיב על תמונות, קטנתי
אני לא מרגיש מספיק מקצועי, כדי להגיב על תמונות שמישהו אחר צילם
נכתב ע"י shmil15;115771:בוא נסיים את הסאגה הזאת בכמה מילים .
קודם כל תודה לפותח האשכול על שהעלת את הנושא .
יעקב : בשונה מפורומים אחרים ששם כל ילד שיש לו מצלמה יכול להצטרף לפורם ומשום כך הזמן שהוא מסוגל לההשקיע בפורום הוא עצום . אצלנו הפורום הוא הרבה יותר סולידי .
אתה מוזמן לקרוא את ההודעה הראשית בפורום שאומרת כך
"אתר פרוג הינו מערכת פורומים מקצועית נטו לציבור הדתי/חרדי. מערכת הפורומים אינה כוללת פורומים של חדשות /פוליטיקה/וכו'. אלא פורומים מקצועיים בלבד."
ומשום כך רוב המשתתפים הם אנשי עבודה סדירה ואין להם כ"כ הרבה זמן בהשקעה של כתיבת וקריאת תגובות . ולכן אתה לא יכול להכריח אנשים לכתוב תגובות .
יוסימור : נכון שזה לא כ"כ חשוב כמה תגובות קיבלת . וזה נכון שאם אין מה לומר אז לא אומרים .
אבל נוצר מצב שאדם השקיע ורוצה להתקדם בצילום והולך לצלם ועורך ומעלה לפורום וכמות הפידבק והתגובות היא מאוד נמוכה . ואלה תמונות שיש מה להעיר לגביהן .
אז בבקשה תנו קצת זמן משלכם לביקורות על תמונות .
וגם אם הביקורת היא "שיוואוו איזה יופי" בשביל צלמים מתחילים זה גם משהוא .
בתודה מראש .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //