נכתב ע"י ת'כלס;2087656:יש לי עוד שאלה לגבי האוהל הראשון, מה נראה לכם זה הכיסוי?
תודה
נכתב ע"י ת'כלס;2087677:נו אז אולי יש לכם בהשראה פה איזה רעיון ליצירה עם ילדים בשלל גילאים
שיהיה גם טעים
ומה נראה לך צובע את הג'לי?נכתב ע"י מולטיגרפיה;2086433:אני שמה במקום צבעי מאכל אבקת ג'לי בכל מיני צבעים
נכתב ע"י ת'כלס;2087656:יש לי עוד שאלה לגבי האוהל הראשון, מה נראה לכם זה הכיסוי?
תודה
4נכתב ע"י לילי 1;2087806:ומה נראה לך צובע את הג'לי?
נכתב ע"י יסכה;2083085:אוסף רעיונות לביצוע
נכתב ע"י יסכה;2087892:אני לא רואה ג'לי ביצירות הללו!
בעבודה הראשונה זה לדר צבעוני, אמריקאי אני חושבת. (מעניין אם עדיין הוא קיים אני זוכרת שזה רץ כשהייתי ילדה)
בתמונה השניה מדובר בסוכריות אפויות.
ובתמונה האחרונה-קוקוס צבוע בצבע מאכל.
נכתב ע"י אביגיל אינש;2088863:אני עושה אירוע (בר מצוה) בליל ל"ג בעומר
(יום מיוחד, לא?)
מה אני יכולה לגוון / להוסיף על העוגות / פטיפורים / קפקייקס וכו'
שיהיה מתאים לל"ג בעומר?
"בקר" - "בעלת הרעיונות" - אולי יש לך רעיון?
נכתב ע"י hbecker;2088883:יש לך כאן באשכול די הרבה רעיונות מקסימים, למה שלא תכיני אחד מהם?
כמובן- את יכולה להכין כוסיות עם ג'לי ב-3 צבעים- אדום, כתוב ומעליו צהוב- צבעי אש- זה קל ותמיד יש מי שיאכל.
נכתב ע"י hbecker;2088883:יש לך כאן באשכול די הרבה רעיונות מקסימים, למה שלא תכיני אחד מהם?
כמובן- את יכולה להכין כוסיות עם ג'לי ב-3 צבעים- אדום, כתוב ומעליו צהוב- צבעי אש- זה קל ותמיד יש מי שיאכל.
בבר מצווה שערכתי למישהי בל"ג בעומר הכנו ג'לים כאלו בכוסיות על רגל. על בסיס הכוסית הנחנו מקלות גריסיני חצויים שהיו טבולים בקצוות בשוקולד והם היו "עצי המדורה". יצא מהמם.
עשינו גם "עוגת שכבות בכאילו" שנעצנו בו פירות בצבעים מתאימים [פלחי תפוז, אננס, תותים [תולעים באחריות המשפחה...].
ועוד עוגה כזו שנעצנו בה סוכריות ג'לי צבעוניים בגווני האש. בתחתית בצבע אדום, מעליו כתום ומעליו צהוב.
נכתב ע"י אביגיל אינש;2088908:אהבתי את הרעיונות של הסוכריות ג'לי......!
מה זה נקרא "עוגת שכבות בכאילו" ?
ועוד שאלה - האם אפשר להקפיא ג'לי?
(אני רוצה להכין מראש)
נכתב ע"י אביגיל אינש;2088908:ועוד שאלה - האם אפשר להקפיא ג'לי?
(אני רוצה להכין מראש)
נכתב ע"י hbecker;2088918:עוגה בכאילו- זה נקרא שאת מחברת משטחי קלקר עגולים- כמה יחד לשכבה בגובה מתאים. כך את עושה עם 3 גדלים. נניח 3 בכל קומה. ואז יש לך בסיס של עוגת שכבות. עליה את נועצת את הסוכריות באופן שיכסה את כל הקלקר, גם מלמעלה. מקווה שהבנת.
כמה זמן מראש את רוצה להכין את הג'לי? אפשר לשמור כמה ימים במקרר, בכלי אטום ללא בעיה.
נכתב ע"י אביגיל אינש;2091547:תודה רבה!
אני צריכה גם לצפות בשוקולד את הקלקר....?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים