- הוסף לסימניות
אין רובוטים שעושים זאת בקלות ?ולחשש שמא, מישהו יתיישב להעתיק כתובת אחר כתובת.
צריך להגביל, את אפשרויות החיפוש לכל משתמש, נגיד עד 3 חיפושים ולא יותר.
אין רובוטים שעושים זאת בקלות ?ולחשש שמא, מישהו יתיישב להעתיק כתובת אחר כתובת.
צריך להגביל, את אפשרויות החיפוש לכל משתמש, נגיד עד 3 חיפושים ולא יותר.
מעניין באמת, מי שמבין בלוחמת סייבר צריך לענות.אין רובוטים שעושים זאת בקלות ?
תלוי איך אתה - בתור השרת - בוחר לזהות את מבקש השירות.מעניין באמת, מי שמבין בלוחמת סייבר צריך לענות.
איך אפשר להגביל רובוט שלא ילקט מידע מהמאגר. כל יום 3 כתובות.
תתחילו למלאותמי יכול לעזור בבניית טבלת אקסל ? אני ממש לא מסתדר בתוכנה זו.
צריך שיהיה בטבלת עסקים, עמודות:
שם העסק \ פעילות העסק \כתובת \ עיר \ מייל\ טלפון (לא חובה)
ובטבלת אנשים פרטיים:
שם פרטי \ משפחה \ כתובת \עיר \ מייל \ טלפון (לא חובה)
תודה רבה בשם כולם על העזרה.
פתוח גם בנטפרי.
@דוד ריזל יקר. הרעיון בלתי ישים בעליל משורה ארוכה של סיבות.
חלקן:
2. חוק הספאם מתיר לחלוטין, לשלוח הודעה אחת מבית עסק ובה הצעת הצטרפות לרשימת תפוצה. אתה יודע כמה בעלי עסק מחפשים רשימות של דוא"לים לשליחה ראשונית כזאת? מדובר לכאורה על אלפי בתי עסק.
אין לי כוח להמשיך... מישהו?
על סמך מה אתה אומר זאת? אני יודע מידיד בעל עסק כלשהו, ששאל שורה של עורכי דין בחודש האחרון, שאמרו לו שמותר לשלוח הודעה חד פעמית עם הצעה להצטרפות לרשימת תפוצה.ממש לא נכון
חוק הספאם אוסר מכל וכל לשלוח הודעה פרסומית ללקוח פרטי שלא ביקש זאת
אתה כנראה מתבלבל עם ההחרגה שמותר לשלוח פעם אחת מייל פרסומי כשהנמען הוא בית עסק
על סמך מה אתה אומר זאת? אני יודע מידיד בעל עסק כלשהו, ששאל שורה של עורכי דין בחודש האחרון, שאמרו לו שמותר לשלוח הודעה חד פעמית עם הצעה להצטרפות לרשימת תפוצה.
חבל שאין את זה גם במספרי הטלפוןיש על זה את חוק הספאם, שהמפרסמים מאוד פוחדים ממנו. זה לא מספיק ?
אני שואל את עצמי הרבה פעמים. מדוע מאז ועד היום ישנם 'ספרי טלפונים' עם כתובות מגורים, ואין (תתקנו אותי אם אני טועה) מאגר של כתובות מייל. זה יכול להיות בספרים, או באתרים כמו דפי זהב והמדריך החרדי.
אני לא מתכוון לגלות ולפרסם כתובת אימייל של מי שבחר להצניעה.
מדובר על כתובות של עסקים שרוצים ומפרסמים אותם, אבל אין מאגר שמאגד את כולם. וכן כתובות של אנשים פרטיים, שבוחרים לפרסם אותם כדי שיתקשרו עמם דרך המייל. (אגב, יש בזה מעלה גדולה, שלא מצלצלים אליך בטלפון בשעות שאתה עסוק).
יתכן, שבמגזר הכללי, יש לזה מענה בהודעות SMS, שמתכתבים לאותו מספר טלפון שאליו מחייגים. אבל במגזר החרדי שאין את המענה של הודעות אלו. השאלה עדיין קיימת.
אז יש פה בעצם הצעה למי שכבר מנפיק ספר טלפונים, תוסיף בו אפשרות לפרסום כתובת אימייל.
או למי שירים את הכפפה ויפתח מאגר חדש רק של כתובות מייל. בו כל אחד יפרסם, שם משפחה עיר וכתובת מייל.
ונגיע למצב שתקבל הודעה, זה רוני ?, אה, סליחה טעות.
יפה מאוד. ושוב, לפי הציטוט שהבאת, מותר לשלוח פנייה חד פעמית לכל נמען בהצעה להסכים לקבל וכו'.כנראה לא הובנתי נכון. אם מדובר ברשימת תפוצה של עצות וטיפים וכו' אז מותר כנ"ל, אך אם מדובר ברשימת תפוצה שמיועדת להפצת פרסומות (כמו חנויות אינטרנטיות KSP וכו') - זה אסור
ציטוט מאתר איגוד האינטרנט הישראלי
החוק מאפשר למפרסם לשלוח פנייה חד פעמית לבתי עסק בלבד, באחת מדרכי המשלוח לעיל, בהצעה להסכים לקבל מהמפרסם דברי פרסומת. פנייה זו לא תהיה פרסומת כשלעצמה. כמו כן, מפרסם רשאי לשלוח פנייה חד פעמית לכל נמען (ולא רק לבתי עסק) בהצעה להסכים לקבל דברי פרסומת שהן בקשות תרומה או תעמולה. גם במקרה זה, פנייה זו לא תהיה תעמולה או בקשת תרומה כשלעצמה.
השאלה להסכים לקבל מהיפה מאוד. ושוב, לפי הציטוט שהבאת, מותר לשלוח פנייה חד פעמית לכל נמען בהצעה להסכים לקבל וכו'.
תקבלי עשרות הודעות פרסום ביום
לא, שניהם גרועים באותה מידה.
גם פרסום מס' הפלאפון האישי, לא יתקבל באהדה ע"י אף אחד.
החשש שלכם הוא מהאקרים שיפרצו לכתובת מייל ויעקפו את האבטחה של הסיסמא של ג'ימייל.חושבני ששום אדם פרטי לא יתן שהמייל שלו יגיע לכל מי שרוצה, בפרט שהאקרים בקלות יכולים להגיע למאגר.
תזכרו שאנשים שומרים המון דברים אישיים וחסויים במייל שלהם ואין להם שום רצון שכל אחד שמתענין בהם יגיע למייל שלהם.
זה שונה מאד מאד מפרסום כתובת או טלפון, עוד לפני הספאם.
כי בינינו יותר קל לפרוץ למייל מלבית פיזי, לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים