נכתב ע"י אבי דן;2016555:גם לי משהו אמר שיש שם איש קשר חדש, והוא מאוד תותח
משהו יודע באיזה סניף הוא נמצא ?או איך אפשר להשיג אותו ?
תודה מראש
מעניין, כי פעם ראשונה שאני שואלת כזו שאלהרק אני מרגישה שמאוחדת לא כלכך מיוחדת כמו שעושים ממנה? אנחנו חצי משפחה במאוחדת וחצי במכבי (למה? ספור ארוך ) ועד שקובעים תור לרופאת עור למשל מחכים לתור חודש ! ואז מקבלים הודעת מייל שהתור בוטל. קובעים שוב תור לעוד חודש ושוב מתבטל שם .
זה לא פעם ראשונה. זה קורה הרבה ובינתים אין רופא אחר שמסכים לקבל אותך כי אין תור וכו
נכתב ע"י רותי12;2017387:רק אני מרגישה שמאוחדת לא כלכך מיוחדת כמו שעושים ממנה? אנחנו חצי משפחה במאוחדת וחצי במכבי (למה? ספור ארוך ) ועד שקובעים תור לרופאת עור למשל מחכים לתור חודש ! ואז מקבלים הודעת מייל שהתור בוטל. קובעים שוב תור לעוד חודש ושוב מתבטל שם .
זה לא פעם ראשונה. זה קורה הרבה ובינתים אין רופא אחר שמסכים לקבל אותך כי אין תור וכו
נכתב ע"י ROT;2018319:האמת, שלי היה אותו סיפור במכבי וקבלנו טלפון של מנהל קשרי לוקחות ותוך יומים הסתדר,
יש לי את הטלפון גם של מנהל קשרי קהילה של מאוחדת אם אתם צריכים אני ישלח לכם, קבלתי את זה מחבר שאמר לי שהוא עזר לו מאוד מאוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //