מסכים.נכתב ע"י moyshi;234498:לא... הצילום ממש לא מחמיא (אם כי הוא טוב)
אהבתי יותר את הקודמות
נכתב ע"י twiti;234585:בס"ד
הפעם התאכזבתי החוסר שיניים הורס את התמונה היית מוסיף שיניים בפוטושופ
מעניין מי לקח את הכלה הזאת.
עם הייתה מצלם את התמונה בשכונת התקווה היא היית מתאימה לרקע![]()
נכתב ע"י יעקב1;235075:בס"ד
טוב, אני חייב לומר את דעתי גם אם המנהלים ימחקו אותה אח"כ.
חבר'ה, אתם פשוט לא יודעים לבחון תמונות בצורה ענינית ובאופן בו צלמים בוחנים כל תמונה שהיא.
(התמונה הזאת הייתה מקבלת את כל השבחים האפריים בכל פורום צילום מקצועי בו מוטי היה מעלה (או שכבר העלה)
אתם מסתכלים על התמונה כאילו היא אמורה להיכנס למגזין למכירת בגדים לילדים שם המצולמים אמורים להיות ללא דופי.
אתם חייבים ללמוד שלפני שסתכלים על תמונה חייבים להבין מה הרקע שלה ולמה היא משמשת ואז לבחון אותה.
בחיי, בין שאר הקורסים שפרוג מציע חייבים גם קורס "היסטוריית אומנות הצילום".
היא ואחותה משתובבות להם על המרפסת, כנראה עד שמוטי כיוון את המצלמה הם ראו אותו והחילו לחייך מולו.
מוטי תמונה מוצלחת ביותר.
חבר'ה מדובר פה בצילום רחוב המספר סיפור.
תמונה כ"כ יפה מצחיקה, כ"כ משעשע לראות ילדה מתחפשת לכלה וחסר לה שיניים אם כי מאחורי חוסר השיניים מתחבא ילדה יפה (אם יורשה לי לומר) וחיננית.
נכתב ע"י לאה אור;235213:יעקב, סלח לי אבל זה בדיוק מה שאני אומרת
מבחינה טכנית וענינית התמונה מצוינת ווהביקורת כלל לא היתה ע"ז
זה כמו שתשים תמונה מצוינת על מלחמה או מקקים ופוחלצים ומישהו יגיב "איכסססססססס" אז מה, הוא צודק.
אתה צודק שהתמונה טובה והם צודקים שילד חסר שיניים זה לא דבר מחמיא
איזה יופי כולם צודקים.
נכתב ע"י לאה אור;235152:אכן יעקב צודק.
מבחינה מקצועית וענינית הביקורת אינה נכונה
התמונה מעבירה את האוירה הנכונה ואת המסר שלה.
א-ב-ל!
יש מציאות של דברים יותר פוטוגנים ויש פחות
כלומר בצילומי סטודיו של מוצרים ואוכל חייבים להיות מאד מאד מקצועיים בצילום בגלל שללא צורת הצילום המקצועית הם יראו אפרוריים וחסרי חיות
אצל ילדים ותינוקות בעיקר יש קטע שהם מלאי חיות ויופי מעצם טבעם ומבטם ולכן צילומים שלהם גם אם הם פחות מקצועיים עדין יש בהם חן (כנ"ל בצילומי חיות ואנשים מבוגרים)
אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שיש ילדים פחות פוטוגנים ויש יותר (לי יש ב"ה יותר מחצי מנין ילדים שיש כאלו שלפני כל צילום אני יותר מסתכלת על איך שהם נראים ואיך שנראת הסביבה כי הם פחות פוטוגניים ויש כאלה שאיפו שלא תעמיד אותם הם תמיד יראו טוב וחמוד)
ולכן, אם נחזור לתמונה שמוטי העלה ולביקורת על התמונה, הרי שמבחינה מקצועית התמונה יפה (יתכן אפילו שיותר טובה מתמונת הילדים של המביט וגרפיתי) אבל תסכים איתי שהילדים שם היו הרבה יותר מושכים ואם הייתי צריכה לבחור אחת מ3 התמונות הנ"ל כדי לתלות בסלון ביתי הייתי תולה את התמונות שלהם ולא את זו.
כך שלא תמיד רק המקצועיות מדברת
וואו!!
לא מאמינה שכתבתי כל כך הרבה
מי שקרא עד הסוף - שאפו לו
בכולופן מוטי, אל תעלב. ביקורת על תמונה כזו אומרת שכל התמונות שלך הן יותר מ 200 אחוז ואנחנו פשוט מצפים ממך ליותר!!
נכתב ע"י יעקב1;235196:TWITI, זהו, שבצילום אתה לא אמור להיות רגיל לכולם. אתה אמור לבוא לתמונה נקי בלי דעות ומחשבות קודמות. בלי מחשבות על איך ילדים צריכים להיות בצילום לבוא עם ראש פתוח ולתת ללב להתרגש.
לאה אור, כשאת בוחנת תמונה הממדדים לא קשורים לכמה היא מלאת חן. אם תראי צילומי מלחמה אז תיגעלי מהם? כי הם לא מלאי חן? אם תראי תמונה של ילד מהודו שחוסר שיניים זה בעייתו האחרונה, גם תגידי שהיא לא טובה.
את בוחנת תמונה ע"פ מה שאת יכלה לשים בסלון? נו באמת...
ותאמיני לי מוטי ממש לא נעלב, הוא יודע להבדיל בין ביקורת עיניינת מאנשים שמבינים עניין.
נכתב ע"י dalit;235240:אני עם מוטי ויעקב.
התמונה מלאה חיים ושמחה, וחוסר השיניים רק מוסיף לתמימות הילדותית. גם מבחינה טכנית זה מצויין.
הדבר היחיד שמעיב, לדעתי, הוא דווקא הסורגים...
נכתב ע"י יעקב1;235245:בס"ד
אבל להגיד על תמונה של חרק איכסס זה לא ביקורת עיניינית כלל. זה טעם אישי של אם ששונ חרקים.
להגיד על כך שילד חסר שיניים זה לא מחמיא זה דעה אישית שלא קשורה לתמונה כלל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים