תיקנתיאת בטוחה שזה מצדיק מקדם דחוף ?
יש פה ענין שצריך לתת עליו את הדעת אבל לא נראה לי שזה מחייב בדחיפות פתיחה של האשכול בתוית ''דחוף''
כבר הוצאתי את הפלאפון לעזור עם כמה מספרים של מאפיות
זה ממש לא בסדר!!הייתי היום במאפיה בבני ברק בכשרות הרב לנדא, והמוכרת היתה לבושה בחוסר צניעות.
יש למי לפנות בנושא? עם מי לדבר?
זה מה שאני רוצה לבררזה ממש לא בסדר!!
באופן כללי יש אכיפה לדברים כאלה מטעם הכשרות?
טלפון? מייל?ליצור קשר עם הכשרות
ולעדכן אותה בזה
בדר"כ זה עוזר
03-6193582טלפון? מייל?
יש לכם פרטים?
הייתי היום במאפיה בבני ברק בכשרות הרב לנדא, והמוכרת היתה לבושה בחוסר צניעות.
יש למי לפנות בנושא? עם מי לדבר?
אם הולכים עם לבוש מלא אבל לא קוד בית יעקב, אני הכי מקבלת בעולםכל כך הרבה מדברים על התפקיד של משפחות שיש להם נערה או נערה מתמודדים בבית - לקבל, להכיל, לאהוב.
חלילה לא לזרוק מהבית.
לתת מקום.
יש רבנים והרצאות וסמינרים של ערכים ומה לא.
ומה התפקיד שלנו, הקהילה הסובבת?
כן לזרוק וכן לפרצף וכן להציק עד שיעופו לנו מהעיניים ולא נזכור שהם קיימים?????
אני עובדת עם נוער בסיכון ובעצמי הערתי למנהל חנות בבני ברק על עובדת שלבושה בצורה מחפירה וכל מי שניגש לעמדה שלה צריך לעצום עיניים בערך. זו פגיעה ברגשות הלקוחות.כל כך הרבה מדברים על התפקיד של משפחות שיש להם נערה או נערה מתמודדים בבית - לקבל, להכיל, לאהוב.
חלילה לא לזרוק מהבית.
לתת מקום.
בדיוקאני עובדת עם נוער בסיכון ובעצמי הערתי למנהל חנות בבני ברק על עובדת שלבושה בצורה מחפירה וכל מי שניגש לעמדה שלה צריך לעצום עיניים בערך. זו פגיעה ברגשות הלקוחות.
יש קוד לבוש וכללים ברורים שגם צעירה בסיכון יודעת ואמורה לכבד, ודרישות של מקום עבודה חרדי אמורות להיות ברורות וגם מיטיבות עבורה, כי זה לא אמוציונאלי ולא אישי ובדיוק המקום ללמוד לכבד גבולות בצורה שהיא לא עימות.
נכון גם אני חוותי את זה בחנות פה בבני ברקאני עובדת עם נוער בסיכון ובעצמי הערתי למנהל חנות בבני ברק על עובדת שלבושה בצורה מחפירה וכל מי שניגש לעמדה שלה צריך לעצום עיניים בערך. זו פגיעה ברגשות הלקוחות.
יש קוד לבוש וכללים ברורים שגם צעירה בסיכון יודעת ואמורה לכבד, ודרישות של מקום עבודה חרדי אמורות להיות ברורות וגם מיטיבות עבורה, כי זה לא אמוציונאלי ולא אישי ובדיוק המקום ללמוד לכבד גבולות בצורה שהיא לא עימות.
אף אחד לא מחפש להעיף / לזרוק / לפרצף / להציק וכדו' - חס ושלום לעשות משהו בדרך של ריחוק ופגיעה!!!!כל כך הרבה מדברים על התפקיד של משפחות שיש להם נערה או נערה מתמודדים בבית - לקבל, להכיל, לאהוב.
חלילה לא לזרוק מהבית.
לתת מקום.
אני תוהה אם יש הרבה עובדות מבני ברק שהן לא בנות מקומיות.ואגב, לפעמים זה לא מגיע מהתרסה, זה רק חוסר תשומת לב לצרכי השני!!! - ואם היא חילונית, אז ככה היא באה מהבית... היא לא מכירה משהו אחר - עד שיסבו את תשומת ליבה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים