אנחנו עוצרים בכל שנה במאפיית אריאל בזיכרון יעקב, מרוצים ונהנים. זו אותה בעלות?בגוגל כתוב שיש שם מאפיית אריאל, היה להם סניף כשר בירושלים..
כתובת: מעלות תרשיחא
שעות פעילות:
המקום סגור ⋅ ייפתח בשעה 6:30
טלפון: 04-997-2112
אריאל זו מאפיה שבכל מקום אופים לבד מבצקים שבאים מהרשת אבל לא מחייב שיש השגחה במקוםאנחנו עוצרים בכל שנה במאפיית אריאל בזיכרון יעקב, מרוצים ונהנים. זו אותה בעלות?
יש מאפיית אריאל-04-9972112 ממש ממליצה
וואו.יש מאפיית אריאל-04-9972112 ממש ממליצה
עכשיו פתחו מאפיית שילת אני לא יודעת מה הכשרויות, אני גם לא קונה שם כי הם פתחו עכשיו יחסית ממש צמוד לאריאל והפרנסה של הבעלים של אריאל יותר חשוב לי..
ויש את מאפיית השלום-04-9572581 במאה אחוז צריך להיות להם כשרות טובה כי הבעלים חרדיים
ממליצה לך לבדוק
מאפיית אריאל ושילת נמצאים בקניון צים - קו 2 לכיוון הזיתים- יורדים בתחנה שלמה שרירא חרושת
מאפיית השלום נמצאת ברחוב מעלה הבנים 70- קו 1 - יורדים בתחנה הארזים מעלה הבנים ועולים עד הכיכר בכיכר פונים ימינה עד שתראו את זה בתוך מבנה קטן...
סבתא שלי ארגנה בשביל כל המשפחה נופש במלון בטבריה.אגב ממש מעניין איפה מצאתם דירת אירוח כי אני מחפשת בשביל משפחה של חברה...
איזה כיף!!!סבתא שלי ארגנה בשביל כל המשפחה נופש במלון בטבריה.
אנחנו המשפחה הפרטית שלי נגיע בעזרת השם לאגם מונופורט ואחר כך נתאחד עם כולם בטבריה.
אמרתי כבר שאת כזאת מתוקה?איזה כיף!!!
תהנו
רק קחו בחשבון שהאגם מונפורט מאוד השתנה...
מבחינת אטרקציות קיים שם עכשיו רק:
קייאקים- סירות פדאלים...
איי גאמפ
פארק אטגרי
נינגה
קארטינג
פיינטבול
רייזרים
ההחלקה על קרח סגור...
מקווה שתהנו
נ.ב.
אם אתם באמת באים בשביל אטרקציות ניתן כאן לרכוש כרטיסים מוזלים
תודה רבה שהערת את תשומת ליבי.אמרתי כבר שאת כזאת מתוקה?
תודה רבה ושוב תודה!![]()
וואו ממש הרבה שנים לא ראיתי שקיים כברתודה רבה שהערת את תשומת ליבי.
הייתי בטוחה שיש שם גם סגווי.
עכשיו אצטרך לראות אם זה מתאים לכל הילדים (כי יש כאלה שרצו רק את הסגווי).
תקשיבי, אין לי מילים להודות לך.וואו ממש הרבה שנים לא ראיתי שקיים כבר
נראה לי מאז שהיו בחירות קודמות לעיר...
תתקשרי למס' הזה -
04-9574004
זה העירייה תשאלי אותם על האגם מונפורט אם קיים סגווי, לא נראה לי...
יש קציצה עגלגלה - במעונה +משלוחים- צריך לבדוק כשרות אם אתם אוכלים את זה..קופצת על האשכול.
@sol key איזה עוד מקומות לקניית אוכל בכשרות מהודרת יש במעלות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //