נכתב ע"י start;1599905:אני כרגע עם נתיב מאד מעונינת לעבור, רק אשמח אם משהי שהיה לה נתיב עשתה זאת והיא מרוצה והתהליך עבר בקלות.
הבנתי שבשביל להסיר את נתיב אפילו לבדיקה של כמה ימים אני אמורה לפנות לנתיב שיסירו וזה כרוך בתשלום. משהו יודע כמה?
נכתב ע"י נירוש;1599630:האם הגישה לאתרי קניות הידועים כבעייתים אכן חוסמת לבוש בעייתי? [דבר שאין היום לאתרוג שליטה עליו, ובעצם אין להם כמעט סינון בתוך האתרים הנ"ל]
נכתב ע"י start;1600101:משהו יודע?
אולי כדאי לפתוח אשכול נפרד לזה?נכתב ע"י album;1599421:אני חושבת שעדיף כרגע לחפש מתנדבים שיעזרו בפיתוח ובבדיקת תמונות
תתפלא לשמוע שיש אנשים עם אינטרנט לא מסונן בביתם מחוסר ידע, הם פשוט לא מרגישים צורך בזה. הם יגלו את הצורך רק כשאחד הילדים\אורחים יגלה עולם.נכתב ע"י יונה יונה;1598896:תהיה ריאלי,
בן אדם עם אינטרנט פרוץ בחיים לא יעבור לחסימה כזו.
קודם תצליח לשכנע אותו להשתמש בחסימת בסיס... אח"כ תעלה שלב.
אכן. אבל מתרגלים לזה מאוד מהר ופתאום מגלים שיש יותר זמן פנוי לעצמךנכתב ע"י mat;1599062:כאן אני ירשום את ההגבלות של נטפרי.
1. רשימה לבנה - זה אומר שאתר שלא נבדק יחסם עד שיבדקו אותו וזה לוקח זמן תלוי במתדנבים.
2. אתר שלא מתאים לכללים הכללים בגדול הם שאתר שאנחנו לא יכולים מבחינה טכנית לסנן משם את התמונות נשים (כמו אתרי וידאו) או אתר שהמהות שלו רעה מבחינת צניעות / תוכן . אתרים כאלו לא יפתחו.
3. בדיקת תמונות לעיתים לוקחת זמן.
נכון, גם כגולש מרגישים את זה בשטח...נכתב ע"י גיטי 123;1599063:מה שבטוח, שכל יום שעובר מקדם אותנו, והגלגלים נוסעים חלק יותר.
ציינת את הסיבה העיקרית לעבור לנטפרי!נכתב ע"י נירוש;1599267:האם נטפרי מאפשר גישה מבוקרת גם לאתרי גרפיקאים - אתרי תמונות?
האם נטפרי מאפשר גישה מבוקרת לאתרי קניות - איביי / אליאקספרס ודומיהם?
בהודעה הזו נראה שגיטי123 עשתה את המעבר מנתיב לנט-פרי. אולי תשאלי אותה.נכתב ע"י start;1599905:אני כרגע עם נתיב מאד מעונינת לעבור, רק אשמח אם משהי שהיה לה נתיב עשתה זאת והיא מרוצה והתהליך עבר בקלות.
הבנתי שבשביל להסיר את נתיב אפילו לבדיקה של כמה ימים אני אמורה לפנות לנתיב שיסירו וזה כרוך בתשלום. משהו יודע כמה?
נכתב ע"י netfree;1600113:זה בדיוק ההבדל בין הסינון שלנו, לבין הסינונים האחרים,
אנחנו בודקים תמונה תמונה בתוך האתר, מאשרים את מה שטוב, וחוסמים את מה שלא טוב.
מופרך יותר מלחלוק על המציאות?נכתב ע"י נירוש;1600239:זה קצת נשמע לי מופרך, שהרי האתרים הללו מתעדכנים בכל יום באלפי מוצרים ותמונות, שייך לבדוק אותם באופן פרטני תמונה תמונה??
התמונות מנוקזות למערכת מיוחדת בה הבדיקה מהירה מאוד.נכתב ע"י נירוש;1600239:אולי באתרי תמונות כן, אך באתרי קניות - איני מבינה איך עושים דבר כזה.
נכתב ע"י אהרן2;1600171:בשביל הנסיון וודאי שאין בעיה לנסות יחד עם נתיב.
(אני משתמש כבר תקופה בנטפרי יחד עם נתיב ולא רואה בעיה)
נכתב ע"י א.ר.ז.;1600360:האם שייך להתחבר לנטפרי במוסד חינוכי, שהאינטרנט הוא של משרד החינוך (מרמנת)?
האם אין בעיות גלישה וחיבורים עם משרד החינוך ושלוחותיו שינזקו מכך או יופרעו?
נשמח לשמוע על מוסד שיש לו ניסיון עם נט פרי.
נכתב ע"י mat;1599062:אני רק רוצה להגיד שבשלב הזה ננטפרי לא מתאים לצרכים של כל אחד לכן התחברות לנטפרי מתי שזה לא מתאים לצרכים. מעצבן את המשתמש. והוא עלול לא לנסות את זה בהמשך כשזה כן יתאים לו.
שאתם באים לשכנע מישהו להשתמש בנטפרי תבדקו אם הוא יהנה מזה או שמא יתעצבן מזה.
כאן אני ירשום את ההגבלות של נטפרי.
1. רשימה לבנה - זה אומר שאתר שלא נבדק יחסם עד שיבדקו אותו וזה לוקח זמן תלוי במתדנבים.
2. אתר שלא מתאים לכללים הכללים בגדול הם שאתר שאנחנו לא יכולים מבחינה טכנית לסנן משם את התמונות נשים (כמו אתרי וידאו) או אתר שהמהות שלו רעה מבחינת צניעות / תוכן . אתרים כאלו לא יפתחו.
3. בדיקת תמונות לעיתים לוקחת זמן.
נכתב ע"י ספורנו;1600172:כל הכבוד לכל מי שהצטרף למבצע!
הרווח כולו שלכם.
תתפלא לשמוע שיש אנשים עם אינטרנט לא מסונן בביתם מחוסר ידע, הם פשוט לא מרגישים צורך בזה. הם יגלו את הצורך רק כשאחד הילדים\אורחים יגלה עולם.
נכתב ע"י start;1600319:אתמול דברתי עם נציג של נטפרי והוא אמר ברורות שאין מצב לחבר את נטפרי כשנתיב עדין על המחשב.
מי יעשה סדר בדברים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים