- הוסף לסימניות
מגזין האינטרנט הראשון יצא היום אתם מוזמנים לצפות ולחוות את דעתכם.
אגב, ניתן לשלוח כבר חומרים למגזין הבא..
אגב, ניתן לשלוח כבר חומרים למגזין הבא..
נכתב ע"י trew;449022:רק לי הפריעו הגרביונים בפייסבוק???
טוב אני לא משהו בפייסבוק
אני והאח הגדול לא מסתדרים טוב ביחד
כנ"ל. שוחחתי היום עם מר DVVV ושכחתי לציין זאת בפניו. אז הנה.נכתב ע"י 2OR;449085:קפץ לי גם,
מיד גללתי למטה בשביל לראות אם מישהו הגיב על זה...
נראה לי ניסוח ונושאים שלא עולים בד"כ בפרוג האתר... וכו' וד"ל וק"ל.
נכתב ע"י אושר;448951:אין לי ולא כלום עם בניית אתרים, אבל נושא כתיבת תוכן דווקא מעניין אותי. האם זה רק נדמה לי שיענקי לובין נתן דוגמא איך לא לכתוב מאמר באינטרנט? הוא ציין כללים אלו:
1. כותרת מודגשת וברורה ותת כותרת ברורה ומתומצתת. את זה הגולש יקרא ואם זה יהיה גם משכנע - הוא יעבור לתוכן.
2. הדגשים. הדגישו חלקים ומילות מפתח בטקסט, גם אם הגולש ירפרף בכתבה - את ההדגשים הוא יקרא.
3. לינקים. אנשים אוהבים לינקים ובודקים מה הם, לא משנה אם הלינק הוא חשוף או עם טקסט, את האזור של הלינקים אנשים יקראו, תשתדלו לשים את הלינקים ליד טקסט שאתם רוצים שיקראו
אבל במאמר שלו - חוץ מכותרת מודגשת וברורה - לא מצאתי את שאר הנקודות שציין.
אגב, דווקא נהניתי לקרוא אותו...
אני קצת התבלבלתי - פרוג הוא הבית של אלה שמגיעים לאינטרנט רק לצרכי פרנסה. פייסבוק הוא גם חלק מהעניין?נכתב ע"י trew;449022:רק לי הפריעו הגרביונים בפייסבוק???
טוב אני לא משהו בפייסבוק
אני והאח הגדול לא מסתדרים טוב ביחד
נכתב ע"י טפטפת;449262:ראשית, ברכותי.
לגבי הגרביונים,
אני הזמנתי את הפוסט מליבי זורגר המוכשרת, וגם אישרתי אותו.
אי לכך, תלונות אלי.
עדיין לא הבנתי מה הבעיה? צניעות יתר? מעדיפים גרבי ברך?
נכתב ע"י ami18;449288:ממש יפה
מי ממן את זה- פרוג?
והכי חשוב איך לשלוח חומר?
אין ספק שהיא כותבת יפה ואפילו מאודנכתב ע"י טפטפת;449262:ראשית, ברכותי.
לגבי הגרביונים,
אני הזמנתי את הפוסט מליבי זורגר המוכשרת, וגם אישרתי אותו.
אי לכך, תלונות אלי.
עדיין לא הבנתי מה הבעיה? צניעות יתר? מעדיפים גרבי ברך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים