למרות שזה נראה שזה כמה סנטימטר למעלה שבכל מקרה לא מנוצלים , בגלל המגירה העליונה שבכל מקרה לא ממלאים עד למעלה כדי שלא ישרוט שם כלום?כי מבחינתי המגירה תופסת מקום יקר ומשמעותי בגובה, וזה הוריד לי משמעותית את מספר הסירים שאני יכולה להכניס למדיח.
אבל זה נראה מוגבל מאד , לא?מגירה כמובן
גם אותה אפשר לשלוף כשלא רוצים
וזה גבוה, מסודר ונעים
אפשר להניח בה באופן מסודר הרבה פיציפקס קטנים: מקלף, חלקים של מטחנה...
בעיקרון גם בסלסלה אם את רוצה שיצא נקי...לנו יש מגירה וצריך לסדר את הסכום אחד אחד בפנים, קצת מעצבן...
סלסלה נשמע לי הרבה יותר נח
נכון, לא משתמשים במקום הזה בכלל, למרות שניתן להוציא את המגירה, היא לא מפריעה אז היא נשארת כל הזמן שם.למרות שזה נראה שזה כמה סנטימטר למעלה שבכל מקרה לא מנוצלים , בגלל המגירה העליונה שבכל מקרה לא ממלאים עד למעלה כדי שלא ישרוט שם כלום?
תלוי בגודל של המדיח, לנו יש 60 ויש בו המון מקום,אבל זה נראה מוגבל מאד , לא?
אם אני שמה בליל שבת סכו"ם - מזלגות וסכינים של דגים וכפות של מרק
שנניח יש עשרה סועדים
ואז בבוקר עוד פעם סכינים ומזלגות של עשרה סועדים.
ויש חוץ מזה גם את כל הכפות הגשה
זה נראה שלא נכנס הרבה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים