לא כל כאב כזה הוא מיגרנה, אבל יש מיגרנה חד פעמית כזאת שבדרך כלל חולפת די מהר, זה קורה עקב שינה ארוכה יותר מידיי, ואם זה המצב צריך לאזן את השינה ולא להכנע לכאב ולישון כל היום.כל כאב ראש שמלווה בבחילות/הקאות זה מגרנה? גם אם זה רק ליום או או יומיים?
גם אם לא מגיע אחרי כאב ראש - זה מיגרנהיש מגרנות שמתחילות עם טשטוש בראיה
או ראית צורות גאומטריות בזוית העין
אם כשמתחיל אאורה (צורות גאומטריות בזוית העין)גם אם לא מגיע אחרי כאב ראש - זה מיגרנה
ההבדל בין כאב ראש למיגרנה זה בד''כ במיקום של הכאב
בעוצמה ובמה שעוזר לזה
צפה בקובץ המצורף 1117953
ממש @הרואה את הנולד ...אם כשמתחיל אאורה (צורות גאומטריות בזוית העין)
אני לוקחת 2 אקמול פוקוס
אני חוסכת את הכאב ראש
ואם לא .... ה' ירחם
באמת טוב לעצור מיגרנה לפני שהיא באה.אם כשמתחיל אאורה (צורות גאומטריות בזוית העין)
אני לוקחת 2 אקמול פוקוס
אני חוסכת את הכאב ראש
ואם לא .... ה' ירחם
יש מגרנות שמתחילות עם טשטוש בראיה
או ראית צורות גאומטריות בזוית העין
זה סימן מובהק למיגרנה - אם אחריו מגיע כאב ראש
איך אני מאבחנת שזה אכן מיגרנה ולא משהו אחר אם יש מהתסמינים האלו?מיגרנה מתאפיינת בכאב בחצי ראש לפעמים זה מלווה בכאב בארובות העיניים זה כאב נורא עוצמתי רעש או אור מגבירים את הכאב.
יש מיגרנות שלפניהם מופיעה אאורה - הבזקי אור.
אני לא שמעתי על רופא שיודע לטפל בזהיש לי חשד רציני שאני סובלת ממיגרנה
יש לכן אולי ההמלצה של רופא טוב שיודע לטפל בזה???????
פרופ אמנון מוסק מאיכלוב מומחה לכאבי ראש ומיגרנותאני לא שמעתי על רופא שיודע לטפל בזה![]()
וזה לא מלחיץ אותו?אם את מדברת על אאורה דהיינו צורות גאומטריות בזוית העין
אצל בעלי זה תמיד כעשרים דקות עד מקסימום חצי שעה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים