- הוסף לסימניות
העובדה שזה נמצא הרבה! שנים בשוק, וזה לא חודר אומרת משהו.
איפה לא חודר? במגזר החרדי?
העובדה שזה נמצא הרבה! שנים בשוק, וזה לא חודר אומרת משהו.
איפה לא חודר? במגזר החרדי?
לא רק.
באופן כללי זהו מכשיר שלא חדר כמו מייבש לדוגמא
יתכן וכמו שאמרה @Sigalit ויש מכשירים מתקדמים, שאני לא מכירה. שעושים את העבודה מצויין.
ועוזרים.
בציבור הכללי יש יותר.
אבל, כמה הם אוכלים בבית??
וכן בחוץ לארץ יש יותר, אבל השימוש שם בחד פעמי, גורף כמעט לכל הארוחות.
והאכילה בחוץ נפוצה הרבה יותר. למרות המדיח שקיים ברוב הבתים.
-
למי שיש מקום במטבח, למה לא בעצם?
בנאדם צר אופקים. רואה את כולם דרך העיניים שלו.סתם סיפור נחמד/עצוב בענין....
כשקנינו את דירתינו מאנשים לא דתיים הם השאירו לנו כל מיני חפצים כמו ארונות וכו'
הם רצו להשאיר לנו גם תנור בילדאין ומדיח,
כשויתרנו על הנ"ל והסברנו (לשאלתם) שזה בגלל הכשרות, אז:
התנור - עבר, וההסבר התקבל על ליבם,
אבל המדיח..... - הם לא הצליחו להבין מה הקשר לדת,
והבעל הודיע נחרצות שהוא לא מבין אם לרב אין מדיח, אז למה הוא אוסר על כולם, עד כדי כך הוא מקנא............?!
לא נראה לי שזה זה, זאת היתה פשוט בורות אמיתית, ורק הראה לי עד כמה העולמות שלנו רחוקים... ועד כמה הם רחוקים,בנאדם צר אופקים. רואה את כולם דרך העיניים שלו.
חבל לחשוב ככה.בנאדם צר אופקים. רואה את כולם דרך העיניים שלו.
מנין לך שבציבור הכללי בקושי אוכלים בבית? כולם שדדו בנק?
חוץ לארץ זה מקום די גדול... ובכמה וכמה ארצות כמעט בלתי אפשרי להשיג חד פעמי, והוא יקר מאד. אכילה בחוץ נפוצה? שוב , למה נראה לך?
זה מכשיר לא מאד יקר, אבל השיקול של אנשים הוא לא רק מקום אלא גם עלות מים, חשמל וחומרי ניקוי ייעודים
זה תלוי מי, הרבה מהמשפחות שאני מכירהמנין לך שבציבור הכללי בקושי אוכלים בבית? כולם שדדו בנק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים