מלך השטיבל
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מה לא ברורלאחר ההצלחה לפוסט "זוצי"ם עצרו רגע" שעלה היום בצהריים, קיבלתי מפרוג את ההודעה המוצ"ב, מישהו יכול להסביר מה הייתה הבעיה?
לא כתבו מה הסיבה שזה לא מאושר.מה לא ברור
כתבו לך את הסיבה...
אגב, המדיניות של פרוג קצת סוקרה במגזין...
הסבירו את הסיבה באשכול הזה:לאחר ההצלחה לפוסט "זוצי"ם עצרו רגע" שעלה היום בצהריים, קיבלתי מפרוג את ההודעה המוצ"ב, מישהו יכול להסביר מה הייתה הבעיה?
www.prog.co.il
הם לא משתיקים את הנושא,לא זכיתי לראות את הפוסט המדובר
אבל גמאני העלתי בזמנו פוסט בנושא
ונורא כאב לי שעל אף הפופולריות הרבה שלו![]()
דרוש מידע - לא מסוגלת לשתוק יותר...
הי לכולם! בשבת האחרונה התפרסמה בעיתון משפחה כתבה חשובה ביותר על נושא שידוכים עם בעיות רפואיות קראתי את הכתבה הזו בשקיקה ומאז אני לא יכולה להפסיק לחשוב על הנאמר בה אני סובלת מבעיה רפואית ולכן נושא זה כ"כ נוגע לליבי הרבה זמן רציתי להעלות לכאן פוסט על הנושא ולא העזתי אבל עכשיו מאחר ונושא זה הועלה...www.prog.co.il
והתענינות המרובה הוא ננעל לאחר 48 שעות
מבינה את פרוג אך עם זאת חבל לי שהם משתיקים נושאים שראוי שיהיו תדיר על סדר היום
פחחחתנסי לפתוח נושא כזה בלי מימד אישי
ותראי שהוא יקבל את מקומו הראוי לו.
את צודקת באלף אחוז!פחחח
צר לי לומר אבל אני לא הולכת לנסות את זה כי די ברור לי מה יהיה סופו של האשכול
ותכלס איך אני יכולה לכתוב על נושא כזה בלי לספר על הזויות האישית שלי?
זה בדיוק הענין!
אם היה מדובר בבת של השכנים אולי הייתי מצליחה לכתוב בצורה פחות ענינית
אבל אלו החיים שלי!
אלה דברים שמתרחשים מול עיני!
איך אני יכולה לכתוב על כל זה מזוית כללית?
קודם כל תודה...את צודקת באלף אחוז!
וגם את האשכול שלך קראתי אז בתשומת לב...
באופן אישי אני בעד.
אבל הפורום הזה הוא לא שלי....
ואולי אם הוא היה רשת חברתית רגילה ולא עם טייטל של "מקצועית"
רוב הניקים כאן לא היו שותפים בו,
וסביר להניח שהוא גם היה חסום בנטפרי.
אגב, למה את לא בחכמת נשים?
שם יש יותר מקום לשיתופים מהסוג הזה...
אגב, עכשיו קראתי לראשונה את דברייך שם, ואני כ"כ מעריכה ואוהבת אותך. מאחלת לך שמחה שלמה בקרוב!פחחח
צר לי לומר אבל אני לא הולכת לנסות את זה כי די ברור לי מה יהיה סופו של האשכול
ותכלס איך אני יכולה לכתוב על נושא כזה בלי לספר על הזויות האישית שלי?
זה בדיוק הענין!
אם היה מדובר בבת של השכנים אולי הייתי מצליחה לכתוב בצורה פחות ענינית
אבל אלו החיים שלי!
אלה דברים שמתרחשים מול עיני!
איך אני יכולה לכתוב על כל זה מזוית כללית?
כל אחד שיש לו כאב והוא צועק אותואבל בואי הפוסט שלי הוא לא פוסט רגיל
וגם אם הם נגד פוסטים אישים ראוי שיהיו דברים שיצאו מכן הכלל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //