- הוסף לסימניות
יש לי מדפסת ברדר 2710 וכרגע התקנתי אותו בחיבור המדפסת לראוטר, האם יש אפשרות לחבר אותו ישירות למחשב דרך וויפי, וא"כ איך אפשר לעשות את זה, אם אפשר להפנות אותי למדריך שמלמד זאת.
חיבור רגיל של מדפסת אלחוטית מתבצעת דרך חיבור המדפסת לראוטר, השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את המדפסת ישירות למחשב דרך וויפי ללא צורך בחיבור ראוטר.לא הבנתי את השאלה... יש לי את זה.
מומלץ לשאול בחברה הם עונים ומסבירים הכל בדיוק.
אין צורך בחיבור פיזי לראוטר.חיבור רגיל של מדפסת אלחוטית מתבצעת דרך חיבור המדפסת לראוטר, השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את המדפסת ישירות למחשב דרך וויפי ללא צורך בחיבור ראוטר.
ניסיתי לחבר אותו דרך וויפי, אך המחשב דרש ממני סיסמא לחיבור ואני לא יודע את הסיסמא הזאת.אין צורך בחיבור פיזי לראוטר.
אצלי זה התחבר בכמה שניות והכל עובד כבר כמה חודשים....
שאלתי על חיבור המדפסת ישירות למחשב דרך וויפי ללא צורך בראוטר, אם יש אפשרות כזאת.איך המחשב מבקש?
מה הקשר של המחשב לזה?
יש לזה לחצן ווייפיי והוא מתחבר לראוטר באוויר.
המחשב קולט את המדפסת בלי סיסמא אתה מגדיר כברירת מחדל וזהו...
צריך שיהיה אינטרנט..שאלתי על חיבור המדפסת ישירות למחשב דרך וויפי ללא צורך בראוטר, אם יש אפשרות כזאת.
ע"ז שאלתי אם יש אפשרות ללא חיבור, כי המדפסת התחברה ישירות לוויפי וזה עלה במחשב רק הוא ביקש ממנו סיסמא לכך או ללחוץ בנתב דבר שלא הצליח.צריך שיהיה אינטרנט..
יש אפשרות דרך ווי פי דירקטשאלתי על חיבור המדפסת ישירות למחשב דרך וויפי ללא צורך בראוטר, אם יש אפשרות כזאת.
שו הדא?יש אפשרות דרך ווי פי דירקט
האמת שלי כבר המון זמן יש את המדפסת הזו, ובתחילה ה שהיה מחובר דרך הראוטר מצויין, לפני תקופה היה איזה שינוי בראוטר, ומאז אני לא מצליח להתחבר רק ע"י 'כבל'. אולי באמת מישהו ידע לעזור.בהוסף מדפסות יש אופציה שכתוב שם הצג מדפסות עם wf direct תבחר את זה
ואז תראה על המסך של המדפסת סוג של הודעה לאישור חיבור
כשלוחצים על הוסף מדפסות תוך כדי שהוא מריץ חיוש הוא כותב הצג מדפסות וכו'האמת שלי כבר המון זמן יש את המדפסת הזו, ובתחילה ה שהיה מחובר דרך הראוטר מצויין, לפני תקופה היה איזה שינוי בראוטר, ומאז אני לא מצליח להתחבר רק ע"י 'כבל'. אולי באמת מישהו ידע לעזור.
ולא לא מצאתי בהצג מדפסות את האפשרות הנ"ל 'הצג מדפסות עם wf direct'.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים