אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכון מאוד.ועדיין הכל תחת הכותרת של מע''ר.
חובש לא נראה לי שיכול להיות פחות ממאה זה בד''כ 180 שעות ולפעמים יותר.
נכון מאוד.ועדיין הכל תחת הכותרת של מע''ר.
חובש לא נראה לי שיכול להיות פחות ממאה זה בד''כ 180 שעות ולפעמים יותר.
גם הכוננים שעל האופנולנסים והבימבולנס???באיחוד בשונה ממדא כל כונן מקבל קריאה באזור שהוא נמצא באותו רגע בלי קשר לאיפה שהוא גר
במדא אתה שייך רק לאיזור שבו אתה גר ואתה מקבל קריאות רק לאותו אזור
אני חושב שכןגם הכוננים שעל האופנולנסים והבימבולנס???
יודע בוודאות? לא נראה לי.באיחוד בשונה ממדא כל כונן מקבל קריאה באזור שהוא נמצא באותו רגע בלי קשר לאיפה שהוא גר
במדא אתה שייך רק לאיזור שבו אתה גר ואתה מקבל קריאות רק לאותו אזור
נאמן חיים אני לא יודע אני מדבר על חובש רפואת חירום כונןיודע בוודאות? לא נראה לי.
בפרט מי שנאמן חיים מקבל קריאה לפי מיקום.
ואייי נסחפתם אם הדיון..............מכל הבחינות.... דוגמא?!
מדא מפנים כי בדרך כלל איחוד מגיעים בלי אמבולנסים אין להם את אותה כמות של מדאואייי נסחפתם אם הדיון..............
התכוונתי שמתי שיש קראית חירום מתקשרים למד''א ומד''א באים ...
לפעמים איחוד הצלה מספיקים להגיע יותר מהר .. ושמד''א מגיע מד''א ברוב המיקרים ממשיכים את הטיפול ומפנים לאיפה שצריך.....
ולמה מד''א ממשיכים בטיפול כי למד''א יש להם יותר מקצוענות וכלים וכו'....
מי שלומר במד''א בדרך כלל הוא עובד ומקבל תשלום ...
איחוד הצלה לא תמיד
איחוד הצלה זה חסד .....
נכון ...מדא מפנים כי בדרך כלל איחוד מגיעים בלי אמבולנסים אין להם את אותה כמות של מדא
ורוב האנשים מעדיפים שאיחוד יפנו אותם כי זה בחינם
נכון ...הדיון הזה נמרח סתם לשום מקום...דיון דומה לדיוני כיתה ד'...
לאבא שלי יש נעליים חזקות !
קופ"ח XYZ הרבה יותר טוב !
בחברת תהילים שלנו יש ממתקים כמו בניין !
וכן הלאה...
אשריך! שאתה ברמה גבוהה יותר!דיון דומה לדיוני כיתה ד'...
לאבא שלי יש נעליים חזקות !
קופ"ח XYZ הרבה יותר טוב !
בחברת תהילים שלנו יש ממתקים כמו בניין !
וכן הלאה...
אם בכלל..נכון ...הדיון הזה נמרח סתם לשום מקום...
שכל אחד יחליט לעצמו לאן הוא רוצה ללכת...
ושיעלו שאלות באמת קשורות....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //