נכתב ע"י הלל;438489:אני ממליץ על יצירת 'קולאז' (תמונה אחת המורכבת מכל התמונות בסידור מעניין) בעזרת התוכנה החינמית אך העוצמתית של גוגל - "פיקאסה".
זה לא לוקח כמעט זמן, ויוצא משהו מדהים!
העלויות גם מאוד נמוכות, בהתחשב בעובדה שפיתוח תמונה בגודל של 20*30 ס"מ עולה בסביבות 23 ש"ח
תודה! איזה יופי של קבצים, אפשר לקבל גם את של הבן?נכתב ע"י Khneman;438577:יש לי כל מני קישוטים כאלה אולי הם יהיו לך לעזר..
צפה בקובץ המצורף 68750
יש לי עוד קצת כאלה אבל עם ענקיםםם יש לי כאלה גם לבן..
אם תצטרכי תביאי לי מייל.........
נכתב ע"י *לאה;438596:תודה! איזה יופי של קבצים, אפשר לקבל גם את של הבן?
אני אספנית כפייתית...![]()
נכתב ע"י חחח;438589:אפשר הסבר על התוכנה הזו?
נכתב ע"י הלל;438781:פיקאסה היא תוכנה מדהימה במיוחד!
חבל שאין לי את הלינק שלה להורדה
אולי יביא אותה לכאן מישהו ויזכה את הרבים.
בעיקרון זו תוכנה שנועדה "לסדר" את התמונות במחשב ע"פ פילוחים שונים.
בין היתר, היא למשל מזהה דמויות של אנשים ופרצופים ומשייכת את התמונות לאיש או לקבוצת אנשים.
כמובן שצריך בהתחלה להכניס שמות תחת הפרצופים ולהגדיר אותם בשמות, אבל אח"כ התוכנה תופסת לבד את הפרצוף המוכר לה, בכל אלפי התמונות שלכם הנמצאות בכל רחבי המחשב שלכם.
יצויין כי הדיוק אינו מושלם על ההתחלה (בפרט בבני משפחה קרובים וזהים), אבל הוא הולך ומשתפר ככל שתאשרו יותר ויותר תמונות תחת אותו בן אדם.
כך שאם תרצו לשלוף את כל תמונות של הילד/ה שלכם - תוכלו לעשות זאת בלחיצת מקש.
ניתן גם ליצור בהמשך אלבומים אוטומטיים של דמות, או משפחה מסויימת, או אלבום של תיקיה בודדת, ועוד המון אפשרויות.
התוכנה גם מראה לכם כשאתם עומדים על תמונה אלו אנשים נמצאים בה ואיך הם נקראים, ואיזה פרצוף עדיין לא הגדרתם את שמו.
בין היתר אפשר ליצור אלבומים/קולאזים/מצגות/ (כולל סרטים!) ועוד, מכל בן אדם או מכל קבוצה שהגדרתם, בצורה מהירה מאוד וכמעט ללא מאמץ.
יש בתוכנה גם את החלק של עיבוד ושיפור תמונה כמו בפוטושופ וכדו', אבל בצורה הרבה יותר מהירה ונוחה. הכל זורם בקלות ובנוחות מאין כמוה.
יצויין כי התוכנה היא גם בעברית מלאה, וצריך להגדיר זאת מראש בשעת ההפעלה הראשונה. היא גם לא לוקחת כמעט מקום במחשב, משהו כמו 100 מ"ב בלבד.
והכל בחינם!
(עוד דבר, שמועה שמעתי, ואל תצחקו, אחרי שתנסו את התוכנה תראו כי יש לזה בסיס להאמין לזה:
התוכנה במקור מבוססת על רעיון של חיקוי תוכנות משטרתיות ומודיעיניות ישנות המזהות פרצופים של פושעים מבין מאגרי תמונות, וכיום היא אף עוברת עליהם... השמועה גורסת, כי הגופים האלו עזבו את התוכנות העתיקות שלהם ועברו להשתמש בתוכנה זו לאחר שהזינו לקרבה את כל פרצופי החשודים האגורים אצלם... לך תאמין, אבל הכל יכול להיות)
נכתב ע"י אברהם;438902:
נכתב ע"י *לאה;438596:תודה! איזה יופי של קבצים, אפשר לקבל גם את של הבן?
אני אספנית כפייתית...![]()
נכתב ע"י LLEEVV;439024:http://ad3.co.il/Software.asp?auto=3532&MenuType=9
שם תמצאו גם הורדה של פיקסה וגם קצת הוראות על התוכנה
נכתב ע"י חחח;439064:איך הופכים לעברית????
איך יוצרים קולאז'???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים