תביא פירוט של העסקהמיחזור של מליון ש"ח. במרכנתיל הציעו:
1/3 קל"צ 4.95
1/3 מל"צ 4.95
1/3 פריים - 0.8
מיחזור חיצוני. הכנסה כ 15 אל"שתביא פירוט של העסקה
מיחזור חיצוני /פנימי, הקצאת הון, הכנסות טובות וכו'?
מחזור חיצוני אפשר לקבל יותר טוב.מיחזור חיצוני. הכנסה כ 15 אל"ש
מחזור של מיליון ש"ח. במרכנתיל הציעו:
1/3 קל"צ 4.95
1/3 מל"צ 4.95
1/3 פריים - 0.8
מובןמחזור חיצוני. הכנסה כ 15 אל"ש
אם כבר עושים חיצוני למה מרכנתילמיחזור של מליון ש"ח. במרכנתיל הציעו:
1/3 קל"צ 4.95
1/3 מל"צ 4.95
1/3 פריים - 0.8
מציוןמה דעתכם על 462 קלצ ו456 במלצ במזרחי במסגרת מיחזור פנימי לאחר הבאת הצעה מבנק אחר יש עוד לשפר ??????? היה לי לפני זה 501 במלצ ו467 בקלצ
לרגע חשבתי שזה הסכומים.מה דעתכם על 462 קלצ ו456 במלצ במזרחי במסגרת מיחזור פנימי לאחר הבאת הצעה מבנק אחר יש עוד לשפר ??????? היה לי לפני זה 501 במלצ ו467 בקלצ
באופן כללי התשובה היא כן.כמה הסיכוי להשיג בקל"צ עכשיו
לא במחזור גם בסביבות ה4.65?
(כמובן הכל תקין וטוב משכורות וכו')
עיסקה 2.3Mבאופן כללי התשובה היא כן.
כמובן במשכנתא לדיור.
עכשיו השאלה מה העיסקה, התקופה וכו'
מניחה שהתכוונת הוצאה.אבל השאלה היותר עקרונית הייתה האם הצאה של מחזור חצוני אמורה להיות בערך כהצאה של משכנתא חדשה?
תודה מראש לכל מי שלא הצלחתי להעלות את הקישור שלו
ול @יצחו ול @יוסי אוסטר(ראובן 23) ול @ari1980 ול @הראשיבע
לפעמים בגלל שיש פחות דד ליין דוחק - כן.נראה לי הכוונה האם במשכתא ישנה יש יותר סכוי להגיע לרבית יותר טובה
ממשכנתא חדשה
על פניו נראה שלאומי עדיףתודה רבה לכל המשיבים ברצוני להוסיף עוד הצעה שקיבלתי אח"כ מלאומי ותאמרו לי מה עדיף מבין שתי ההצעות שכיייח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //