- הוסף לסימניות
פרחים מדהימים בשלל צבעים ...
אשמח לקבל תגובות הערות והארות.
תהנו...
תהנו...
נכתב ע"י יהודה גלר;979050:(לא תמיד דווקא אתה צריך להיות האיש הרע)
תודה על התגובה, אבל אני מסכים רק חלקית עם מה שנאמר, ואולי תאיר את עיני מה ההבדל בתמונות שלי לסטנדרטים המקובלים כאן.
לדוגמא התמונה הראשונה (לדעתי) מדהימה וצבעונית במיוחד ולא רק חביבה.
אבל בכל זאת צלצלתי לך בפעמון.
אשמח לתגובות נוספות.
נכתב ע"י יהודה גלר;979017:פרחים מדהימים בשלל צבעים ...
תהנו...
תודה רבה רבה על ההערות.נכתב ע"י msphoto;979072:כמה דברים
קודם כל מה הופך תמונה שצילמת לתמונה שיש להתגאות בה:
צילום אוטומטי ש'יצא' יפה? או מחשבה ותכנון תמונה והצלחה לעמוד בקריטוריונים שקבעת לעצמך?
לצלם רצף תמונות באוטומט ולצהול שיצאה תמונה אחת יפה זה לא צילום, זה לחיצה על כפתור.
לעצם העניין, בתמונה הראשונה יש לא רק פרחים, גם הנעל שלך השתרבבה פנימה, גם זוית הצילום אינה טובה, פרחים נראים טוב יותר בזוית נמוכה יותר, כמו בתמונה השלישית (ושם הבעיה היא בפיזור המשעמם של הפרחים - כדאי לחפש קומפוזיציה שתתן ענין לעין)
אני חושב שלא צריך להסביר לגבי התמונות הדהויות והאחרות.
אגב, גם אני שואל את עצמי למה אני האיש הרע, יש 2 אופציות:
1. הרבה 'אנשים רעים' מאסו להיות תקליט שבור ופרשו מכאן
2. 'אנשים רעים' שעדיין כאן התעייפו ופשוט לא מגיבים וזהו, גם אני עושה כך ברוב המקרים, מידי פעם אני מנסה לתרום בכל זאת.
שתי התשובות נכונות.
ובפעם הבאה אל תצלצל בפעמון בין 14:00 ל16:00![]()
ככה, בלי לפחד?נכתב ע"י רותי12;979782:דוקא אהבתי את התמונות! במיוחד את הראשונה (כן! מותר לפרגן..) יישר כוח!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים