- הוסף לסימניות
מכיר כאלו שיוצאים לגיחה של יומיים לאוסטריה וכדו' ומשאירים את הילדים בבית...אנחנו מדברים כאן על יציאה לנופש עם המשפחה
ולא על נסיעה לקברי צדיקים באירופה.....![]()
מכיר כאלו שיוצאים לגיחה של יומיים לאוסטריה וכדו' ומשאירים את הילדים בבית...אנחנו מדברים כאן על יציאה לנופש עם המשפחה
ולא על נסיעה לקברי צדיקים באירופה.....![]()
אם פריימארק יפתח בישראל, הוא יהיה במחירי ישראל, אז לא שווה כ"כשיפתחו בישראל פקיימארק
אני נשארת בארץ לתמיד
סליחה על הבורות אבל מה זה פריימארקבלת"ק
דבר ראשון הניתוקקקק
לא מכירים כלום, הכל חדש
דבר שני
פריימארק!!!!!
שיפתחו בישראל פקיימארק
אני נשארת בארץ לתמיד
חנות ענקית ענקית ענקית (תלוי גם איפה)סליחה על הבורות אבל מה זה פריימארק
אוי ואבוי, אני מתחיל בתפילות ותחנונים שלא יפתח בארץ, יהיה יותר זול לטוס לחול.חנות ענקית ענקית ענקית (תלוי גם איפה)
מלאה במוצרים זולייים
יש לי משם נעליים מהממות ב9 אירו
חולצות ב2 אירו
איפור תיקים מזוודות מצעים אקססוריז לבית בגדי ילדים פיגמות בגדי גברים
והכל במחירי רצפה
וגם האיכות, ברצפה...והכל במחירי רצפה
ואייוגם האיכות, ברצפה...
גם אני עשיתי שם קניה..ואיי
כל כך לא...
או שצריך לדעת מה לקנות
יש לי משם דברים מעולים (וקניתי שם מזוודב ועשיתי קניות לכל מי שביקש...)
קניתי לאחייניות בגד קיצי לשבת שמלה וסריג מעל ב40 שקל
מחזיק מעולה!
כל הענליים שקניתי מעולות וטובות...
לא נכון!וגם האיכות, ברצפה...
אולי.לא נכון!
יש שם בגדי ילדים במחיר רצפה ואיכות מעולה ++
צריך לדעת מה לקנות.
מי שמבין באיכות בד"כ יודע כבר לפי מראה הבגד מה עתידו
הפעם סולחים לך.אבל פעם הבאה תענשי.אולי.
כנראה שאני טעיתי בבחירה. סליחה..
יישר כח!אבל אנה זה לא האשכול, ולרחם על פליטת ישראל והצילום מהויכוח הנ''ל.
במיוחד שאני לא כ"כ מתמצאת בענין.אין מנוס מלהעמיד ב''ד חשוב בשאלה החשובה האם הבגדים מפראיממרק טובים או לא
אבל אנה זה לא האשכול, ולרחם על פליטת ישראל והצילום מהויכוח הנ''ל.
מעניין אותי פעם באמת להבין מה ההיגיון להתיר את זה.ואגב בקשר ללעזוב את הארץ מבחינה הלכתית- בררתי את זה וכל אחד ייעשה שאלת רב בעצמו אבל התשובה שאני קיבלתי זה שאם הולכים לראות מנפלאות הבורא שלא ראו עדיין ואין בארץ זה סיבה ללכת או אם זה נותן רוגע נפשי שאי אפשר להגיע אליו בארץ.
מעניין אותי פעם באמת להבין מה ההיגיון להתיר את זה.
(בררתי פעם את זה בצורה מאוד רצינית ואני לא רואה איפה ההיתר מתחיל)
קח
צפה בקובץ המצורף 1147308
חשוב לי לדייק שאני לא מתכוון להגיד שאסור אלא שאני לא מבין את מי שמתיר והייתי שמח להבין
אני מכיר את כל המקורות האלה מזמן ועוד בערך פי 2 מזה על הנושאקח
תעשה שטייגען :
![]()
האם מותר לצאת לטיול בחו''ל? (אשכול מאוחד)
בס''ד פרשת ויגש: האם מותר לצאת לטיול בחוץ לארץ פתיחה בפרשת השבוע מתבשר יעקב, שיוסף בנו בחיים והוא מחכה לו במצרים. בדרך למצרים יעקב עוצר בבאר שבע, ושם מתגלה אליו הקב''ה ואומר לו, שלא יפחד לעזוב את הארץ, ושהוא יירד איתו למצרים וגם יעלה איתו חזרה לארץ ישראל. מדוע חשש יעקב לרדת למצרים? בפסיקתא...tora-forum.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים