למלא במה? זה הידע שאני מחפשתיש שתי סוגי פליארים בעיקרון יש את העגול שעושה לולאות ויש את הרגיל שסוגר אותם..
שתיהם הכרכיים ..
לא יודעת מה העלות..
אבל הייתי מציעה גם לקנות מן מזוודה קטנה כמו כלי עבודה.. מחולת.. לא יודעת איך זה נקרא.
ופשוט למלא אותה
איזה חרוזים צריך?אגב אפשר גם ליצור תכשיטים מחריזה בלבד על חוטים יש קשירות מיוחדות
ממליצה לך ללכת לחנות של אומנות שמתמחה בזהאיזה חרוזים צריך?
ואיזה חוטים?
אני רוצה להזמין מעלי אקספרס... (החרוזים בארץ לא זולים בכלל)ממליצה לך ללכת לחנות של אומנות שמתמחה בזה
פה יש דוגמאות והדרכות
יש קליעה בלבד בחוטים יש בגומיות ואפשר לשלב תליונים וכו
ממש תודה!חוט פיירמן נראה לי.
סוגרים
חרוזים
חרוזי מעיכה+ פלייר
תליונים
חוטי שרשרת מברזל
לולאות ברזל
ועוד...
אולי למצוא באינטרנט כמה הדרכות ולצרף.אני רוצה להזמין מעלי אקספרס... (החרוזים בארץ לא זולים בכלל)
לכן אני מחפשת איזו 'רשימת קניות'
![]()
וואו תודה תודה!!!סתם קישורים שראיתי...
![]()
0.83US $ 35% OFF|100 יח'\חבילה 8 צבע עגיל ממצאי עגילי נועלים ווי אבזרי DIY עבור DIY תכשיטי ביצוע אביזרי אספקה|מציאת תכשיטים ורכיבים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
![]()
0.01US $ 99% OFF|200 יח'\חבילה 16 20 25 30 40 45 50mm כסף צבע מתכת כדור ראש סיכות עבור Diy תכשיטי ביצוע ראש סיכות ממצאי Dia 0.5mm ספקי|מציאת תכשיטים ורכיבים| - AliExpress
![]()
0.86US $ 22% OFF|חמוד ורוד צבע ידית אנטי להחליק שחבור ותיקון תכשיטי פלייר כלים & ציוד ערכת DIY תכשיטי אבזר עיצוב|כלים וציוד לתכשיטים| - AliExpress
![]()
1.2US $ 43% OFF|5 m/5.47 מטרים 1.5 2.0 2.5mm זהב ברונזה סגלגל קישור שרשרת שרשרת בתפזורת פליז להכנת תכשיטים חומרי DIY אספקת ממצאי|מציאת תכשיטים ורכיבים| - AliExpress
![]()
0.8US $ 30% OFF|20 יח'\חבילה 14x12mm נירוסטה Diy צרפתית עגיל ווי חוט הגדרות בסיס חישוקי עגילי אביזרי תכשיטים ביצוע|מציאת תכשיטים ורכיבים| - AliExpress
![]()
1.04US $ 41% OFF|200 2000pcs רך סיליקון גומי עגיל בחזרה פקקים לעגילים DIY עגיל ממצאי אביזרי כדור צינור אוזן תקעים|מציאת תכשיטים ורכיבים| - AliExpress
![]()
3.92US $ 30% OFF|30 יחידות לובסטר נועלים טבעות קפיצה ערבות קורט שרשרת תליון שרשרות הארכת מחבר 70 מ"מ מורחב|מציאת תכשיטים ורכיבים| - AliExpress
![]()
0.31US $ 5% OFF|חרוזים תכשיטי ביצוע חרוזים קסם חרוזים צמיד DIY תכשיטי ביצוע תחבורה חרוז תליון|חרוזים| - AliExpress
אולי תביאי לנו אחכ את הקישורים שמצאת??
![]()
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים