נכתב ע"י פוזי;2332049:כאשר הפקק קטן- אפשרות לפתחית הרבה דברי חשמל יורדת וככל שהפקק גדול יותר ישנה אפשרות לפתוח עוד ועוד דברי חשמל.
בזמן החורף כשמדליקים - מכונת כביסה, מיבש כביסה, בויילר, תנור אמבטיה, מזגן חימום, מפזר חום, רדיאטור וכו' וכו'.
הרבה פעמים אם יש פקק של 25 הוא קופץ כי אין לו מספיק כח חשמל.
אך בפקק של 40 אפשר להפעיל מכשירים רבים בו זמנית.
העלות יקרה מאד.
וכן לא תמיד חברת החשמל נותנת אפשרות כזאת.
נכתב ע"י GRN;2332058:העלות יקרה מול חברת חשמל? כי יש לי הזדמנות שיעשו לי את זה ברמה הטכנית בעלות לא גבוהה מאוד (1200 בערך). ולמה חברת החשמל לא תמיד מאפשרת?
נכתב ע"י RUTYVE;2332076:מה הכוונה ברמה הטכנית ?
לא נשמע לי הגיוני שסה"כ יעלה לך 1200. לחברת החשמל לבד צריך לשלם כ3500
אנחנו הגדלנו עכשיו לכח של תלת פזי ובגלל שאצלינו זו דירה ישנה לקחנו חשמלאי שמומחה בזה מול חברת החשמל ( מסדר את לוח החשמל ומכין את הדירה מבפנים לביקורת של חברת החשמל כדי לעבור את הבדיקה ) סה"כ הוא לוקח 7600! כולל הסכום לחברת חשמל
אז תבדקי מה נותנים לך ב1200 אולי באמת רק את החלק של החשמלאי
נכתב ע"י אות לי;2332080:נראה כאילו ויש כאן אי הבנה..
מעבר בין תלת פאזי 25 ל - 40 הוא לא כמו מעבר בין חד לתלת.
נראה לי שהמעבר שאת מדברת עליו דורש רק החלפת הנתיך הראשי וזה נגד התחשמלות
ולא החלפת כל הלוח כמו במעבר מחד לתלת.
את יכולה לקבל את המידע של העלויות בח"ח (103) לגבי ההגדלה עד ללוח שלך
ומחשמלאי פרטי לגבי השינוי בלוח.
נכתב ע"י GRN;2332095:בח"ח יש שאלות שאין לי מושג איך לענות אליהם
אולי בטלפון...
תודה רבה!
נכתב ע"י GRN;2332058:העלות יקרה מול חברת חשמל? כי יש לי הזדמנות שיעשו לי את זה ברמה הטכנית בעלות לא גבוהה מאוד (1200 בערך). ולמה חברת החשמל לא תמיד מאפשרת?
נכתב ע"י GRN;2332272:תודה
לא מדובר בחאפריות
נכתב ע"י איצ2;2332250:ישנם חאפרים שעושים זאת ללא ידיעת ח"ח במחיר הזה בערך..
(וזה בעיה גם מול ח"ח וגם מול הקב"ה)
נכתב ע"י אות לי;2332729:אז זה לא היה מובן, חשבתי שאת בודקת מחיר ואפשרות ולא תועלת
בבית רגיל עם מכשירי חשמל רגילים ++ מספיק בהחלט 25*3
כמובן שהחלוקה בין הפזות צריכה להיות נכונה ע"פ תכנית של חשמלאי מוסמך.
נכתב ע"י GRN;2332762:אז אני אסביר:
השאלה הייתה: מה המשמעות של הגדלת כח החשמל בדירה?
מה נותנת לי הגדלה מ3*25 ל3*40?
בהנחה שמדובר בשימוש בכיריים חשמליות, זה משמעותי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים