- הוסף לסימניות
איפה??אני השתתפתי בקורס מרוכז של 10 חודשים אינטנסיביים, במימון משרד הכלכלה.
כמעט שנה לאחר סיומו, מחצית מן הקבוצה עובדת בתכנות.
איפה??אני השתתפתי בקורס מרוכז של 10 חודשים אינטנסיביים, במימון משרד הכלכלה.
כמעט שנה לאחר סיומו, מחצית מן הקבוצה עובדת בתכנות.
לא יודע לגבי בודק. לגבי תכנות - לא תסתדר. כל הפקודות הן באנגלית, כל המידע ברשת הוא באנגלית, כל הפתרונות, כל הבאגים, כל הודעות השגיאה, כל היועצים העולמיים שעונים בפורומים לכל השאלות האפשריות, הכל באנגלית. אבל יש קורס באנגלית. יש לי חבר ירושלמי שהתגייס והגיע ליחידה, והמפקד נותן לו ספר תכנות עבה באנגלית שיקרא. והבן אדם לא יודע אנגלית! היה לו ממש קשה להתקדם, והוא פשוט תרגם מילה מילה מהספר. וזו אנגלית טכנית, שקשה יותר מאנגלית מדוברת. עד שהוא עלה על השיטה, לקנות גמרא שוטנשטיין וספרי קודש באנגלית, שבהם כבר יש לו רקע, וכך הואץ קצב הלימוד.אני לא כל כך מבינה בכל הנושא הזה, שואלת בשביל חברה -
קראתי שאמרתם שזה ממש חשוב אנגלית, זה עד כדי כך קריטי?
מישהי ממש דפוקה באנגלית לא תסתדר?
זה היה קורס באמת חד פעמי, של 850 ש'.איפה??
יש את ג׳ונברייס שיש להם מספר מקומות לימוד בארץ, והם הולכים על הכשרות מהירות לתחומים שונים בתכנות, והם יכולים גם לייעץ לך...אני חושבת ברצינות על הסבת מקצוע לתיכנות.. יש לי קצת רקע בזה וזה משהו שאני טובה בו, אבל אף פעם לא למדתי שפות מתקדמות ממש.. (ההשכלה שלי מסתכמת בג'אווה בסיסית ממש,וגם זה מזמן..)
בעיקרון הייתי הולכת לעשות תואר במדעי המחשב, יש היום מספיק מקומות חרדיים שמציעים את זה. אבל הבעיה שלהתחייב ללימודים של 3 שנים קצת כבד עלי במצבי הנוכחי ואני מתלבטת האם זה שייך.
שמעתי לאחרונה שיש כמה מסגרות שעושות קורס מקיף של 6 חודשים פחות או יותר, ואח"כ גם דואגים להשמה..(לדוג infinity labs מבית מטריקס)
אני לא מכירה אף אחת שעשה את זה בפועל ולכן אני סקפטית...
האם מישהו מכיר / שמע/ חווה קורסים כאלו ויודע מה האפקטיביות שלהם? איך הם מתקבלים בשוק העבודה? האם הלומדים שם יוצאים באמת עם ידע מספיק?
ממש אודה לכל תשובה
לאחרונה שמעתי על she codes היא קהילה טכנולוגית של נשים
מישהי שמעה על הארגון הזה, זה מעשי?
http://www.she-codes.org/דף-הבית/
מה הרווח שלהם, האם זה מתאים לנשים חרדיות, וכן מהו התשלום המבוקש עבור תעודת הסיום [כפי שכתוב באתר].יש להן 3 קורסים בתכנות שמיועדים במיוחד לנשים (לא רק חרדיות....) בחינם!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים