ווילי וונקה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
של האו"פ
תחפשי פה באשכולות על התואר של האו"פ זה אותו אחד
של האו"פ
אני מחפשת מידע על המקוםשל האו"פ
תחפשי פה באשכולות על התואר של האו"פ זה אותו אחד
נראה לי זו פעם ראשונה שהם פותחים מדעי המחשבאני מחפשת מידע על המקום
לינר?
ישלינר?
אין שם תואר במחשבים
מרכז י.נ.ר מוכר כמוסד מלמד של האוניברסיטה הפתוחה לתואר ראשון.
התכנית מוצעת לבוגרי ותלמידי המרכז על מנת לאפשר להם לרכוש תואר אקדמי מוכר במסגרת המרכז המאפשר לימודים המותאמים למגזר התורני, כך שלימודי התואר במרכז י.נ.ר מותאמים לציבור הדתי והחרדי.
המסלולים המוצעים הם תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר ראשון במדעי החברה והרוח ותואר ראשון בחינוך.
יש עוד מסלולי לימוד חדשים חוץ ממחשבים?יש
זה חדש
לא שידוע לייש עוד מסלולי לימוד חדשים חוץ ממחשבים?
מדעים בהדגשת מדעי המחשבנראה לי זו פעם ראשונה שהם פותחים מדעי המחשב
כך שאין בנות שכבר לומדות ותוכלנה לספר
תאספי מידע על ינר כמוסד ובנפרד על התואר עצמו
יש פה מישהי בוגרת קורס נוער בסיכון של מרכז ינר או מכירה אחת? מאד יעזור לי, תודה.מתעניינת בלימודי תואר.
יש כאן כאלו שלמדו שם?
שמעו?
ראו?
אשמח לשמוע כל פרט, המלצה או דיס.
תודה רבה!
לגבי ייעוץ נישואין ומשפחה- למדתי
בוגרת שלהם, ולא דוברת?אני לא דוברת של אף גורם....
למה אם אני בוגרת של מישהו אני אמורה לדברר אותו?בוגרת שלהם, ולא דוברת?
בכל התארים יש מרצים? יש למשהו מידע / המלצות על המקום?יש לינר עוד דברים מטעם האוניברסיטה הפתוחה, פסיכולוגיה למשל.
מכירה אחת שלומדת שם. את השירות את מקבלת מהאו"פ, שאלות, תשלום וכו.
אין סינון בכלל לתכנים, יש מרצים (ולא רק מרצות), וגם כשהן למדו בזום- הזום היה עם הגברים
אבל בגלל שזה מהאו"פ רוב הלמידה היא עצמאית. את פשוט מקבלת ספרים, ולומדת בעצמך, השיעור השבועי רק מכוון אותך. (ולרוב הוא כן רק עם הסטונדטיות)
המבחנים- כמו בפתוחה- באולם גדול גם יחד עם סטודנטים מכל המגזרים.
אולי תמקדי איזה תואר את מדברת וידעו יותר לעזור לך ?
מקפיצהיש פה מישהי בוגרת קורס נוער בסיכון של מרכז ינר או מכירה אחת? מאד יעזור לי, תודה.
התשובה שלי פשוטה, מהכרות... ינ"ר נותנים כלים אבל זה לא הופך את היועצים לאנשי מעלה, מי שהיה לו את זה והוא אדם ראוי בהחלט מקבל שם כלים, אז תלוי מי היועץ/ת נקודה.מבררת בשביל זוג
לא מומלץ ללכת למטפל מטעמם?
אשמח לתגובות בפרטי בלבד (או במייל)
תודה
כל מילה.התשובה שלי פשוטה, מהכרות... ינ"ר נותנים כלים אבל זה לא הופך את היועצים לאנשי מעלה, מי שהיה לו את זה והוא אדם ראוי בהחלט מקבל שם כלים, אז תלוי מי היועץ/ת נקודה.
זה כלל תקף לכל מוסד לימודים לא הבנתי מה הקשר לינר.התשובה שלי פשוטה, מהכרות... ינ"ר נותנים כלים אבל זה לא הופך את היועצים לאנשי מעלה, מי שהיה לו את זה והוא אדם ראוי בהחלט מקבל שם כלים, אז תלוי מי היועץ/ת נקודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים