- הוסף לסימניות
תלוי כמה אנשים מפונים מהעיר שלך באותו יום.נוסעים באוטובוס כמה משפחות יחד או כל משפחה בנפרד?
אני דוקא מכירה אוטובוס שיצא חצי ריק, בערך לכל בנ"א היו 5 מושבים....
תלוי כמה אנשים מפונים מהעיר שלך באותו יום.נוסעים באוטובוס כמה משפחות יחד או כל משפחה בנפרד?
לא מאחלים לאף אחד בידוד עם ילדים קטנים!אנשים מבחוץ רואים רק ת'נופש...
תכל'ס זה הדבר היחיד שכיף בכל הסיפור הזה.
לפחות שמישהו יפנק אותם קצת!
והמלוניות מפנקות! כיף שם, לא כותבת כדי לא להוציא ת'עיניים...
אבל -
אחרי הכל אלה שבמלונית מתמודדים עם הקורונה, (כן, גם לצעירים, ולכאלה שחלו קל נשארים לפעמים תופעות לוואי... )
בידודים לשלילים שלא יצאו חיובים במלונית.
ועוד כמה דברים... .
זה אומר שאין הרבה מה לאכול?...הבנתי שטוסטר הכי שימושי
זה אומר שאין הרבה מה לאכול?...
לפי מה שסיפרו לי.זה אומר שאין הרבה מה לאכול?...
חנוכיה
לפי מה שסיפרו לי.
זה אומר שבבוקר יש אוכל המון לחם/גבנ"ץ/גבינות/ירקות
וצהרים פחות טעים....לפחות לילדים אז כך אפשר להביא להם משהו לאכול....
כשחושבים על זה ברצינות - צריך משאית הובלות..
סיוט.
החלמה מהירה!!!!!!!
את רצינית?....מתקשה להגיד אבל אני טיפ-טיפה מקנאה...
גם לי יש רגעים שאני כבר נשברת והקנאה צצה לה.מתקשה להגיד אבל אני טיפ-טיפה מקנאה...
אנחנו נסענו משפחה של 9 נפשות באוטובוס לבד.כמה מישפחות יחד
תלוי מאוד איזה מלונית,זה אומר שבבוקר יש אוכל המון לחם/גבנ"ץ/גבינות/ירקות
וצהרים פחות טעים....לפחות לילדים אז כך אפשר להביא להם משהו לאכול....
לא כזה נורא כמו שזה נשמע לכם.כשחושבים על זה ברצינות - צריך משאית הובלות..
סיוט.
שטויות,האם זה נכון?
מישהו אוכף את זה שם?
בחלק מהמלוניות יש.מעמד לתלות כביסה לייבוש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים