נכתב ע"י מרציפן;2169587:מה באמת היא עושה שם???![]()
נכתב ע"י חיים V;2169675:למיטב הבנתי בתחום הכתיבה; האשכולות משקפות רק את הכותרת שלהן! [רק הכותרות דרמטיות], השאר, בפנים, זה בלה.. בלה.. בלה... על הרוב.
(נראה מי שתכחיש את דברי!).
לא ממקור מפורש, אלא למיטב הבנתי בתחום.נכתב ע"י מרציפן;2169720:למה חושב כך??
פליז.
נכתב ע"י חיים V;2169742:לא ממקור מפורש, אלא למיטב הבנתי בתחום.
ולסימן והתערבות שאני צודק על הרוב, הצעתי את מה שכתבתי מקודם (נראה מי שתכחיש את דברי!).
ואני עדיין ממתין! (וכסימן נוסף, נראה גם שלא יגיבו פה. כי פשוט אני צודק בדברי!).
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170013:מה התנאים להיכנס ?
נכתב ע"י nechamizak;2170079:הי, בפוטנציאל! אל תשאירי אותי לבד בסופרות וכתיבה...
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170082:אם בפוטנציאל תהיה בפוטנציאל אולי תוכלי לרכוב על הפוטנציאל ..![]()
נכתב ע"י מנוחהלה;2170139:עיזבו!
אל תדמיינו שתצליחו לפרוץ לתוך קבוצת האליטה
שמתכתבת בינה לבין עצמה בכותרות מפוצצות.
אין להם שום עניין לקבל אותכם. תשלימו עם העובדה.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170186:אם זה פורום לנשים שנוח להן להתכתב עם עצמן , מה יגרע חלקי?
מעדיפה להאמין שזה אכן עוזר ומסייע לסופרות ולסופרות שבדרך,
מה שכן כדרכן של נשים יש עוד פטפטות![]()
נכתב ע"י חיים V;2169675:למיטב הבנתי בתחום הכתיבה; האשכולות משקפות רק את הכותרת שלהן! [רק הכותרות דרמטיות], השאר, בפנים, זה בלה.. בלה.. בלה... על הרוב.
(נראה מי שתכחיש את דברי!).
נכתב ע"י חיים V;2169742:לא ממקור מפורש, אלא למיטב הבנתי בתחום.
ולסימן והתערבות שאני צודק על הרוב, הצעתי את מה שכתבתי מקודם (נראה מי שתכחיש את דברי!).
ואני עדיין ממתין! (וכסימן נוסף, נראה גם שלא יגיבו פה. כי פשוט אני צודק בדברי!).
נכתב ע"י סיכת משרד;2170275:זה לא חכמה לדבר!
ובאמת, אחרי כזו תגובה אני לא מאמינה שלמנהלות הפורום יהיה איזשהו סיבה אמיתית להכניס אותך פנימה.
נכתב ע"י סיכת משרד;2170275:ותנסו לחשוב ותענו לעצמכם. יש מספיק תשובות טובות, ולא צריך לפתוח אשכול מציצני ויכנאי ב'איש את רעהו'.
נכתב ע"י נעמהart;2170419:אהבתי את תגובתך, ובמיוחד את השורה האחרונה. באמת תמוה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים