- הוסף לסימניות
תודה על ההערה...נכתב ע"י בפוטנציאל;2169990:הרי אין להן דרך להוכיח כי הרי אתה בין כה וכה לא מאמין.
למה לא אפשרי להוכיח? הלא פשוט יכולות לשים כמה אשכולות להורדה כאן, כלומר אפשר לשמור דפי אינטרנט ששם, לא?
תודה על ההערה...נכתב ע"י בפוטנציאל;2169990:הרי אין להן דרך להוכיח כי הרי אתה בין כה וכה לא מאמין.
נכתב ע"י חיים V;2170442:תודה על ההערה...
למה לא אפשרי להוכיח? הלא פשוט יכולות לשים כמה אשכולות להורדה כאן, כלומר אפשר לשמור דפי אינטרנט ששם, לא?
תודה על ההערה...נכתב ע"י סיכת משרד;2170275:בתור אחת עם יכולת כתיבה, אני עוקבת אחרי אנשים נוספים ונהנית לקרוא אותם. לעת עתה, עדיין לא זכיתי לראות שום חומר איכותי שכתבת.
נוסף על כך, צורת ההתבטאות שלך מזלזלת מאד, ולהרגשתי האישית - אף סופרת או סופרת שבדרך לא תרד לרמה כזאת ותענה לך.
חבל.
נהניתי מהסברה של "בפוטנציאל" לגבי המצב בו העמדת את הסופרות. היא צודקת.
יבול הכתיבה שלך מסתכם, לעת עתה, באשכולות שדנים בטכניקות כתיבה. תעלה, בבקשה, יצירות כדי שסופרים וסופרים שבדרך - וגם סופרים שבדרך שלא מכריזים זאת תחת שמם - יוכלו להתרשם. אחרת, הרושם שיתקבל יהיה כשל איסתרא בלגינא קיש קיש קריא.
זה לא חכמה לדבר!
ובאמת, אחרי כזו תגובה אני לא מאמינה שלמנהלות הפורום יהיה איזשהו סיבה אמיתית להכניס אותך פנימה.
ומה באמת עושה סופרת שבדרך, בדרך? מה שעושה גרפיקאית שבדרך, בדרך. ומה שעושה פרסומאית שבדרך, בדרך. ומה שעושה צלמת שבדרך, בדרך. ומה שעושה מעמדת שבדרך, בדרך. ומה שעושה ציירת שבדרך, בדרך. ומה שעושה אומנית שבדרך, בדרך.
...להמשיך?
ותנסו לחשוב ותענו לעצמכם. יש מספיק תשובות טובות, ולא צריך לפתוח אשכול מציצני ויכנאי ב'איש את רעהו'.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170439:מה תמוה?
לכל המקצוענים יש פורום וכולם יכולים להצטרף -מי שמוכיח שהוא בתחום.
כמה פורומים ותתי פורומים צריך בשביל מקצוע?
אני גם ניסיתי להיכנס ודחו אותי,
תמהני על ההתנהלות.
נכתב ע"י קומיקו;2170346:או שהיא כותבת יפה ורוצה להתקדם או שלא.
לא אמור להיות שום קריטריון אחר.
בסה''כ יש כאן כמה ניקים שהביעו את אכזבתם ותסכולם על כך
שפניותיהם לא נענות, ועל כך שלא נראה שיש בכלל תנאים להצטרפות .
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170468:להזכירך מרציפן פתחה את האשכול..
נכתב ע"י מנוחהלה;2170666:ניסיתי להיכנס כבר לפני הרבה זמן והנה לכם בירוקרטיה במיטבה:
פניתי לפורום סופרות שבדרך
ולאחר דין ודברים הנה התשובה:
כרגע לא.
בכל מקרה זה עם סינון, ואני בעומס פניות אדיר, כך שבתקופה הקרובה בכל מקרה לא תהיה אפשרות.
אולם היות שאת כותבת בפועל - אינני מוצאת טעם להיותך בפורום שלנו.
איחולי להצלחתך.
פניתי לפורום כותבות חרדיות
שם נעניתי שהיות ולא התקבלתי לפורום סופרות שבדרך,
ק"ו שלכותבות בפועל, אינני מתאימה.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170724:אולי שלחנו באותו הזמן, כי גם אני קיבלתי תגובה כזו ...
לפי מיטב הבנתי פורום של סופרות בדרך אמור להיות לאילו שכותבות וצריכות ליטוש
ואם התגובה שקיבלתי היא -יש לך מה להשקיע ועתיד,
איפה אעשה זאת? אולי נפתח פורום לאילו שרוצות להיות בדרך?![]()
נכתב ע"י מנוחהלה;2170731:או שזו תגובה קבועה-
לא משנה מתי שולחים.
אני כותבת בעיתון לילדים כבר תקופה די ארוכה
ולמרות זאת...
נכתב ע"י בפוטנציאל;2170739:בפורום של הסופרות נמצאות אילו שהן כבר בפועל ולא רק אילו שרוצות להיכנס לתחום.
וטענו לי ששם הם עוזרות אחת לשניה מול מו"ל ועוד.
אוקי קיבלתי.
מה ששונה ביחס לסופרות שבדרך.
נכתב ע"י מנוחהלה;2170749:ניסיתי גם שם וגם שם
בכל מקום דוחים אותי למקום השני.
נכתב ע"י ;XXXXXXX2170683:ואני בטוחה שגם לכן חשוב להתקבל לפורום שהרמה הגבוהה שלו נשמרת.
אפשר להתלונן, אפשר לנסות שוב.
נכתב ע"י XXXXX;2170275:ובאמת, אחרי כזו תגובה אני לא מאמינה שלמנהלות הפורום יהיה איזשהו סיבה אמיתית להכניס אותך פנימה.
ו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים