- הוסף לסימניות
יש אפשרות לרוקן???
איך אני מפנה זכרון ראם?
מה כלול בו?
תודה רבהה!
איך אני מפנה זכרון ראם?
מה כלול בו?
תודה רבהה!
www.sordum.org
ניסיתינ.ב. אם אכן אין מספיק זיכרון ראם, זה כמובן לא הפיתרון מעבר לטווח המיידי, אלא צריך לשדרג ולהגדיל את הראם![]()
Reduce Memory v1.7
When too many programs are using up your RAM,your system may become slow, to clear out the clutter from your system’s memory use "Reduce Memory"www.sordum.org
איך?בהגדרות של התוכנה אפשר להוסיף יותר שטח שימוש
איפה בביצועים?עריכה / העדפות / ביצועים
אצלי זה בעברית
א. הדפדפן זולל זיכרון, וגם אם זה לא הוא , הגיוני שהתוכנות ברקע יתפסו 2 גיגה.יש לי 4 גיגה, כשסגרתי את כל התוכנות נראה פנוי רק 2
במה מנוצלות ה2 גיגה???
איפה יש קו? בביצועים כמו שאמרת לי?יש קו שאפשר לעלות ולהוריד
להשים אותו על 100%
ואפשר/כדאי גם לסמן וי על הכוננים האחרים
כן בביצועיםאיפה יש קו? בביצועים כמו שאמרת לי?
ואיפה לסמן וי ?
כתבתי שסגרתי את כל התוכנות ברקעא. הדפדפן זולל זיכרון, וגם אם זה לא הוא , הגיוני שהתוכנות ברקע יתפסו 2 גיגה.
אני כבר עובדת 4 שנים ככה יש לי מחשב חזק, וכן זה תמיד מספיק ליא. הדפדפן זולל זיכרון, וגם אם זה לא הוא , הגיוני שהתוכנות ברקע יתפסו 2 גיגה.
ב. 4 גיגה ראם לא מספיק בשום צורה לאילוס, המינימום זה 8 ומומלץ 16
אז אחרי 4 שנים הגיע הזמן לשדרג...אני כבר עובדת 4 שנים ככה יש לי מחשב חזק, וכן זה תמיד מספיק לי
תנסה את מה שכתובעריכה / העדפות / ביצועים
(אצלי זה בעברית )
יש קו שאפשר לעלות ולהוריד
להשים אותו על 100%
ואפשר/כדאי גם לסמן וי על הכוננים האחרים
בכונן D / E וכ"ו
זה התפריט המדובר ואין שם את כל האפשרויות האלו.. (יש אותם בפוטושופ)תנסה את מה שכתוב
אתה צודק מה שכתבתי זה בפוטושופ ואמור להיות גם באילוזה התפריט המדובר ואין שם את כל האפשרויות האלו.. (יש אותם בפוטושופ)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים