- הוסף לסימניות
אין מצבבבבלפני החתונה שלה היא שמה אקנומיקהכן כן..
על השניים(היינו מיואשות אחרי שהטיפול לא עזר)
ועשה לה ממש יפה..![]()
ברצינות?
היא לא פחדה?
הזוי
אין מצבבבבלפני החתונה שלה היא שמה אקנומיקהכן כן..
ועשה לה ממש יפה..![]()
ד"ר מייק....עזר מנסיון!!!!
זה הורס את השינים.....רוצה שיטת סבתא?
לשים בכוס סודה לשתיה וקצת מים ולצחצח עם השיניים פעמיים ביום , זה עובד מיד!! מניסיון!!
לא טוב פעמים ביום זה הורס את הציפוי של השן כדאי פעם בשבוע או יותר.פעמיים ביום
תוך כמה זמן? במקום משחת שיניים?רוצה שיטת סבתא?
לשים בכוס סודה לשתיה וקצת מים ולצחצח עם השיניים פעמיים ביום , זה עובד מיד!! מניסיון!!
מומלץ לצחצח עם סודה לשתיה בלבד אפשר עם מעט מים ואח''כ עם משחת שיניים, תוצאות די מידיות.תוך כמה זמן? במקום משחת שיניים?
אמרה שהיא לא פוחדתאין מצבבבב
ברצינות?
היא לא פחדה?
הזוי
אפילו אחרי מה שכתבת אני מפחדתאמרה שהיא לא פוחדת
תכלס היא רעדה..
אבל יצא לה לבן מושלם!
אלימות עוד לפני החתונה...חחח..
עוד שהרעיון היה מהחתן שלה...
הרופא לא עשה משהו? לא החזיר כסף או מה?אני שילמתי יותר מ1000 להלבנה אצל רופא
תכלס לא ממש עזר
עשיתי יחד עם חברה
לפני החתונה שלה היא שמה אקנומיקהכן כן..
ועשה לה ממש יפה..![]()
ממש לאאאאהרופא לא עשה משהו? לא החזיר כסף או מה?
אני ואמא שלה כמעט מתנו ..אני מתארת את הפוזה...
ממש לאאאא.
מי הרופא????
גם טוב אבל מזיק לשיניים-גם מנסיון![]()
כן,ניסתי.ניסית את המדבקות?
אני מאד רוצה לעשות את זה
אבל הרופאת שיניים אמרה לי שזה טוב
משחת שיניים ספציפית של קולגייט-
![]()
זה דגם מיוחד, בתוספת קריסטלים להלבנת שיניים. עוזר פלאות! ראינו שיפור כבר אחרי פעם אחת!
ממליצה מנסיון.
היה על זה אשכולכן,ניסתי.
צודקת!!!!מדבקות של קראסט. מומלץ מניסיון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים