- הוסף לסימניות
כן מחקתי קבצים כבדים וזה הוריד לי 10 גיגה.@אמא יש רק אחת הסתדרת?
לפי ההכוונה של @לק , תודה רבה באמת.
נערך לאחרונה ב:
כן מחקתי קבצים כבדים וזה הוריד לי 10 גיגה.@אמא יש רק אחת הסתדרת?
לפי מה שהבנתי - הכוונה רק בשביל הגיבוי, כדי למחוק את כל החומר הזה מהכתובת הקיימת ולפנות מקום בלי לאבד מיילים חשובים.לא הבנתי מה הטעם לפתוח חשבון ולהעביר לשם את כל החומר
הרי החומר ימלא את כל השטח של הכתובת החדשה ושוב ייגמר המקום?
נכוןתגידו, כמה עולה לכם שקט נפשי שהמייל לא מחזיר הודעות?
שהכל מאוחסן באופן בטוח ונגיש?
שאתם לא צריכים להחליף כתובת מייל באמצע החיים?
לא שווה 100 ש"ח בשנה???
הרבה פעמים אני שולחת לעצמי מיילים עם חומר חשוב לגיבויאני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מחפשת תמונות במייל במקום לנבור בכל המחשב, בכל התמונות שיש לי.
הרבה יותר קל לי למצוא במייל, ואני יודעת שזה מחכה לי שם שמור ובטוח. יותר מהמחשב.
נכנסים להגדרותאיך עושים את זה אוטומטית?
נכנסים להגדרות
חשבונות וייבוא
ייבוא דואר
לוקח כ24 שעות עד שהכל עובר
אח"כ מוחקים מהחשבון הישן
www.prog.co.il
לא נשמע ליהוא נותן הודעה שהאפליקציה שמייבאת יכולה למחוק אנשי קשר ומיילים. משו כזה.
לאשר?
כשאת עומדת על רשתות חברתיות - תסמני וי בריבוע בצד ימין מתחת תיבת החיפוש, מה שיבחר לך 50 מיילים.איך אני בוחרת בבת אחת את כל המיילים שבלשונית 'רשתות חברתיות'?
תודה!|כשאת עומדת על רשתות חברתיות - תסמני וי בריבוע בצד ימין מתחת תיבת החיפוש, מה שיבחר לך 50 מיילים.
ואח"כ אם יש שם יותר מ50, תפתח לך אופציה בשורה מתחת, לבחור את כל המיילים של רשתות חברתיות.
לא מצליחה לצרף תמונה.
וכשתגיעו ל100 ג'יגה?תגידו, כמה עולה לכם שקט נפשי שהמייל לא מחזיר הודעות?
שהכל מאוחסן באופן בטוח ונגיש?
שאתם לא צריכים להחליף כתובת מייל באמצע החיים?
לא שווה 100 ש"ח בשנה???
בעיקרון המיון הוא לפי האלגוריתם של גוגל...אם אני מבטלת את הסימניה של רשתות חברתיות אני לא אקבל יותר מיילים לשם?
או שהם יגיעו לי לדואר נכנס הרגיל?
המחיר הוא ל-200 ג'יגהוכשתגיעו ל100 ג'יגה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים