אמרת את הכל גם לי הוא חייב סכום דומה ....נכתב ע"י תותי פרוטי;1832244:את האמת זה עסק מאוד מפורסם... שאני בטוחה שהרבה כאן מכירים.
השאלה אם בכלל שווה להתעסק איתם. כי רק בדיעבד נודע לי שהם מקושרים
לדרגים הכי גבוהים. ואין מה לעשות כל מי שגבוה ומסתכל עלינו מלמעלה...
יכול לעשות מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה.
והכי מעציב שמבחוץ הם נראים חרדים לכל דבר, אבל מבפנים הכל רקוב בגזל ובעושק.
והכי משגע אותי שהם יודעים שאני אשת אברך שכל שקל אצלי חשובבבבב.
נכתב ע"י תותי פרוטי;1832244:את האמת זה עסק מאוד מפורסם... שאני בטוחה שהרבה כאן מכירים.
השאלה אם בכלל שווה להתעסק איתם. כי רק בדיעבד נודע לי שהם מקושרים
לדרגים הכי גבוהים. ואין מה לעשות כל מי שגבוה ומסתכל עלינו מלמעלה...
יכול לעשות מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה.
והכי מעציב שמבחוץ הם נראים חרדים לכל דבר, אבל מבפנים הכל רקוב בגזל ובעושק.
והכי משגע אותי שהם יודעים שאני אשת אברך שכל שקל אצלי חשובבבבב.
דבר, ראשון, אין צורך לקלל חלילה. שיראה תמיד טוב והרבה הצלחה.נכתב ע"י תותי פרוטי;1832762:הבעיה היא מכיוון שעבדתי בשחור הוא יכול לנפנף אותי בתירוץ שהוא לא חייב לי שום דבר
גם יש שם עובדת אחת שמתעקשת שהוא לא ישלם לי.. ואני ממש לא מבינה מה עשיתי לה רע בחיים.
אני אולי יכולה להבין את התסכול שלה שהיא רווקה מתבגרת.. אבל מה אני אשמה???
אני עדיין לא החלטתי אם לוותר או לא, אבל מה שאני יודעת זה שהרבה הצלחה הוא לא יראה.
אם זו ההתנהלות שלו ולא רק איתי, אם הרבה עובדות אחרות שהגיעו ונתנו את הכל בשביל העסק ובסוף עזבו עם הרבה תסכול וייאוש.
ולא כואב לי עליי או על הכסף הזה (כפרת עוונות) כואב לי על השעות שהלכתי והשקעתי בערב במקום להיות עם הילדים שלי... וזה רק כדי להביא פרנסה הביתה ובסופו של דבר גם את זה לא קיבלתי!
נכתב ע"י תותי פרוטי;1832762:הבעיה היא מכיוון שעבדתי בשחור הוא יכול לנפנף אותי בתירוץ שהוא לא חייב לי שום דבר
גם יש שם עובדת אחת שמתעקשת שהוא לא ישלם לי.. ואני ממש לא מבינה מה עשיתי לה רע בחיים.
אני עדיין לא החלטתי אם לוותר או לא, אבל מה שאני יודעת זה שהרבה הצלחה הוא לא יראה.
אם זו ההתנהלות שלו ולא רק איתי, אם הרבה עובדות אחרות שהגיעו ונתנו את הכל בשביל העסק ובסוף עזבו עם הרבה תסכול וייאוש.
ולא כואב לי עליי או על הכסף הזה (כפרת עוונות) כואב לי על השעות שהלכתי והשקעתי בערב במקום להיות עם הילדים שלי... וזה רק כדי להביא פרנסה הביתה ובסופו של דבר גם את זה לא קיבלתי!
ההפך.נכתב ע"י תותי פרוטי;1832762:הבעיה היא מכיוון שעבדתי בשחור הוא יכול לנפנף אותי בתירוץ שהוא לא חייב לי שום דבר
נכתב ע"י מלפפון;1832773:לכתוב מכתב אסרטיבי.
שלחתי לך באישי.
נכתב ע"י nomi123;1833131:תוכלי לשלוח גם אלי?
אני באותה אפיזודה ממש........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים