אורלמדיק
זה לא נראה לי הסוג פצעים האלו .....יש תרופה טבעית, בדוקה ומנוסה, אך קשה להשגה במקומות מסוימים...
כמו כן ישנם כאלה שלא ירגישו בנוח לעשות את זה....
התרופה היא לשתות חלב עיזים הישר מהעז....
זה קצת פחות מצוי אבל מי שיכול זה בדוק ומנוסה! ממש פלאי פלאים!!
תודה אבל מעדיפה להישאר עם הפצעיש תרופה טבעית, בדוקה ומנוסה, אך קשה להשגה במקומות מסוימים...
כמו כן ישנם כאלה שלא ירגישו בנוח לעשות את זה....
התרופה היא לשתות חלב עיזים הישר מהעז....
זה קצת פחות מצוי אבל מי שיכול זה בדוק ומנוסה! ממש פלאי פלאים!!
תודה@יש לך כנפי רוח
מנסיון שלי, ולצערי סובלת הרבה מהדבר, לא בגלל נשיכות בגלל משהו אחר
צריך לגרגר את הפה עם מי מלח, ועם סודה לשתיה, לסירוגין, פעם בכמה שעות את זה, פעם בכמה שעות את זה
מובטח לך הקלה מיידית בעז"ה [לערב כף עם חצי כוס מים, לגרגר ולהריק]
חס וחלילה חס ושלום : )אם יורשה לי לחלוק... דווקא בשינה הרוק פחות מתחלף בפה ולכן החיידקים מתרבים. בעיקרון היה עדיף לחלק את הלילה לכמה חלקים.. ולישון כמה שפחות.
תגובה לא קשורה, תקשיביבלת"ק
תרופת סבתה מהזן הקשוח
זה למצוץ לימון ולגרגר מי מלח...
בהתחלה שורף אבל מקל ומרפה .
כייף גדול!!!!תגובה לא קשורה, תקשיבי
פעם פתחתי אשכול על מטבלים ואת הבאת לי שם מטבל ירוק חריף טעים קשות!!
רוצה להגיד לך שאני מכינה כלשבת והמשפחה פשוט מתמוגגת, אין מילים!!
תודה![]()
עכשיו מחלים לי אחד...שבועטוב,
מה עושים עם פצע כואב ממש בשפה הפנימית של הפה?
הפצע נוצר מזה שנשכתי כמה פעמים בטעות את אותו מקום (כאבי מוות, לא מאחלת לאף אחד...)
וכרגע יש פצע שממש מכאיב, קשה לחייך וגם בגלל המיקום שלו הוא בא במגע כל הזמן עם השיניים שזה בכלל כייף גדול
מה אפשר לעשות? משו טבעי? תרופה? מה יכול לעזור?
דבש נשמע הרבה יותר נחמד ממי מלחעכשיו מחלים לי אחד...
והיה אחד לפני חודשיים
ס י ו ט ! ! !
כל פעם שעשיתי לזה ביס בטעות הרגשתי שאני לא עומדת בכאבים
א"א לחייך לדבר ולאכול(בעיקר מלוח חמוץ וחריף...)
עובר לאט לאט....
אומרים לשים דבש וזה מאלחש...תנסי...
וגם מלכלך פלאים לא יורד בכביסהיש ספריי - SOS באנגלית
עזר לנו פלאים למחלת הפה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים