החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כולל ציוד עם כל מה שצריך.אולי כדאי לך להשכיר אותו לאירועים קטנים...
כולל ציוד עם כל מה שצריך.אולי כדאי לך להשכיר אותו לאירועים קטנים...
אני מכירה שכונה שיש שם חצר כביסה בגודל שני חדרים, אבל לא ניתן לנצל אותם לכלום. פרט לבעלי חיים וארונות שירות.נשמע שיש לך שם מקום ענק
אולי כדאי לך להשכיר אותו לאירועים קטנים...
מאיפה זה? של מי הפירזול?
מאיפה זה? של מי הפירזול?
מדהים. עזרת לי מאד!מה שיש לי בחדר שירות:
5 סלי כביסה ממש גדולים אחד ע"ג השני ממתכת(לא כביסל המקורי).
מעליהם ארון לכלי עבודה.
לצידם - ארון לכל גובה חדר השירות:
לשואב אבק גדול+כל החלקים, צמוד לרצפה שיהיה קל להוציא ולהכניס.
מעליו ארון למגהץ+סמרטוטי רצפה ומטליות שיש.
מעליו ארון חומרי כביסה ותרסיסי ניקוי בגובה העיניים שלי.
כל הדלתות של הארון הזה נפתחות בטאצ' להקלה על הפתיחה, כשאת עם משהו על הידיים בדר"כ בחדר הזה.
המכונות עומדות אחת לצד השניה, ביניהם 4 מגירות ברוחב של 20 ס"מ(אולי אפי' פחות) אחת מעל השניה.
יש בתוכן: חומר לניקוי נעליים, מברשות ניקוי, שקעים וחוטי מאריך, מנפח לגלגלים ובריכות קומפקטי, כדורי טניס לייבוש כריות במייבש ועוד דברים ממש קטנים שנכנסים בגודל קטן שכזה.
מתחתן - (ברוחב המכונות+20 ס"מ)מגירות רחבות לשקיות מקופלות יפה, תיקים ומידניות, ושקיות א.כביסה שאינם בשימוש כרגע(פתוחים וסגורים בקליפס, בדר"כ שקיות הענק של ה-9 קילו וכו').
מעליהן משטח פורמייקה לקיפול כביסה.
קרש גיהוץ נכנס בין הארון והקיר ברווח הצר שנוצר שם.
סולם תלוי על הקיר על וו ייעודי.
כסא אוכל מקופל תלוי גם הוא על וו על הקיר מאחורי הדלת.
שרפרפים שניים אחד בתוך השני מתחת לסולם.
תודה לה'!
ממליצה לתכנן מראש את הצרכים. ולחשוב גם על העתיד.
תודה!מדהים. עזרת לי מאד!
מי תכנן לך? מה הכונה מתחתן? המכונות מוגבהות? אם כן, על מה הן עומדות?
למה?לדעתי חובה כיור.
מה הגודל של החדר?מדהים. עזרת לי מאד!
מי תכנן לך? מה הכונה מתחתן? המכונות מוגבהות? אם כן, על מה הן עומדות?
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים