רציני???לפני החתונה המדריך אמר לי שמדי פעם צריך לתת לאשה תשומת לב בקניית מתנה
כטיפוס מסודר ויעיל נכנסתי לאחר החתונה לחנות מתנות ורכשתי כ.20 מתנות נחמדות הבאתי בשמחה הביתה והודעתי לגברת שמהיום כשהיא חשה בצורך לתשומת לב היא מוזמנת לבחור לעצמה מתנה!
עד היום אני לא מבין מדוע החמיצו פניה![]()
לפני החתונה המדריך אמר לי שמדי פעם צריך לתת לאשה תשומת לב בקניית מתנה
כטיפוס מסודר ויעיל נכנסתי לאחר החתונה לחנות מתנות ורכשתי כ.20 מתנות נחמדות הבאתי בשמחה הביתה והודעתי לגברת שמהיום כשהיא חשה בצורך לתשומת לב היא מוזמנת לבחור לעצמה מתנה!
שאלה יותר קשה- מה קונים לגבר?
אומרים שהבעל עובד כל החיים בשביל 2 דברים:
משכנתא
ומה שקנתה
![]()
בהחלט נקודה למחשבה!אגלה לכם משהו-
למדתי גם אני להפתיע אותו ביציאות...
הוא נהנה מזה וגם אני שהפתעתי אותו לא פחות...
תצחקו...לפני החתונה המדריך אמר לי שמדי פעם צריך לתת לאשה תשומת לב בקניית מתנה
ומה הוא עשה כשנגמרו המתנות(השוויגר ציידה אותו לשבע ברכות בשקית מתנות, וכל בוקר הוא חיכה עד שהיא תקום עם..)
תצחקו...
אבל זה אכן קרה...
אני שמעתי את זה מבעלת המעשה!
(השוויגר ציידה אותו לשבע ברכות בשקית מתנות, וכל בוקר הוא חיכה עד שהיא תקום עם..)
במקום שבעלך שבקושי יצא מהישיבה יתחיל להתרוצץ בחנויות של תיקים, תכשיטים וכו'אני בעצמי בעלת המעשה...
חמותי הכינה מגירה עם מתנות לבעלי, שיתן לי בהזדמנויות..
קרו שתי דברים
1. איבדו ערך בעיני , המתנות, אם לא בעלי תכנן אותם...
2. המגירה אצל חמותי בבית, אז היא עדיין כמעט לגמרי מלאה, מוזמנים ללכת להתכבד![]()
במקום שבעלך שבקושי יצא מהישיבה יתחיל להתרוצץ בחנויות של תיקים, תכשיטים וכו'
אז חמותך חסכה לו את זה.
(ודרך אגב גם אמא שלי עושה כך בהנחיית המדריך! גיסותי מאד נהנו מזה, יכול להיות שזה תלוי גם באופי)
את לא טיפוס מוזר בכלל!הרעיון בפני עצמו, גאוני
אבל מה, כשאת מעודכנת שחמותך קנתה לך אותם והוא רק השליח, זה הרבה הרבה פחות מרגש
ומה גם, כמו שציינתי, המגירה אצלה בבית, אז כמעט לא יוצא שבדיוק כשאנחנו שם הוא יזכור לקחת הביתה.
אולי אני טיפוס מוזר, אבל אם זה היה נשמר בסוד, ובעלי היה אומר שהמתנה ממנו, הייתי מתרגשת.
העיקר שמאז החיים תותיםאל תקנו ממתקים!!!
רק מזה השמנתי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //