נכתב ע"י באלמעלה;353992:חומר למחשבה:
מדוע לא תראו בפורום ציור בקשה בנוסח:
למי יש ציור של ליצן/סופגניות/שוק וכו'
לכל היותר מעלים ציור לא מושלם ומתייעצים איך לשפץ ולגמור ותיקונים קלים.
תשובה:הם מתביישים ומבינים שאם הם לא יודעים לצייר ליצן הם לא יכולים לצייר וילכו למורה וילמדו לצייר, הפורום לא נועד לקיצורי דרך.
אבל בגרפיקה, הרי הם יודעים לאחוז בעכבר וליצור משולש... רק חסר להם את הקלף והבאנר..
נכתב ע"י Eצוב;354010:בס"ד
אני קצת מתביישת לכתוב כאן, ליד גדולי הגרפיקה. אבל אני לא חושבת שצריך לסגור את הפורום רק למקצוענים.
אם הפורום היה רק למקצוענים, אז היו מעלים חוו"ד, כל התגובות יהיו "מושלם" "מקסים "נהדר" וכו' לא לשם כך נועד הפורום, לדעתי, הוא נועד גם לזה, וגם כדי לקדם אחרים. לדוגמא אני, העלתי כבר כמה עבודות, בכולם היו ביקורות, וזה מאד עזר לי. אני לא אגיד שעכשיו העבודות שלי מושלמות, אבל אני לומדת ומשתדלת....
נכתב ע"י אברהם;353950:אני חושב שאין זה נכון להגביל את הפורום למקצוענים בלבד, אבל הרעיון השני של אוהב0ישראל<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_353919", true); </SCRIPT> (להגביל בקשת אוייבקטים גרפיים וכד') . . . מספר תודות מינימלי (מספר תודות שקיבל, לא שנתן) - זה מוכיח שהבן-אדם גם בצד של הנותנים, וככזה - גם מגיע לו לקבל.
אני ממליץ להנהלה לקבל את ההצעה הזו, ולמחוק הודעות של בקשת אובייקטים ממי שיש לו פחות ממספר תודות, זה יחסוך את עגמת הנפש גם למקצוענים
נכתב ע"י chanana;354050:יש בזה צדק, אבל שימו לב: מי שהוא מהמתחילים (וגם אני כזאת, מודה באשמה) לא תמיד יכול לעזור! גם החוו"ד שלו (ככה אני מרגישה בכל אופן) מה תעזור, אם הרמה שלו עדיין פחותה יותר??
אני באופן אישי, משתדלת לשמור על אש נמוכה בתחומים שבהם הרמה שלי לא מגיעה עדיין אליהם. זה נובע בעיקר מהעובדה, שאם אני עצמי אעלה בקשת ייעוץ או חוות דעת, לא אתלהב לקבל תגובות מכאלו שלא ממש מבינים בעסק!
שימו לב גם לנקודה הזו..!
או שמעדיפים פה בכל אופן לקבל חוו"ד או קבצים מכל אחד שלמד קצת, העיקר כדי לצבור תודות...![]()
נכתב ע"י chanana;354050:יש בזה צדק, אבל שימו לב: מי שהוא מהמתחילים (וגם אני כזאת, מודה באשמה) לא תמיד יכול לעזור! גם החוו"ד שלו (ככה אני מרגישה בכל אופן) מה תעזור, אם הרמה שלו עדיין פחותה יותר??
אני באופן אישי, משתדלת לשמור על אש נמוכה בתחומים שבהם הרמה שלי לא מגיעה עדיין אליהם. זה נובע בעיקר מהעובדה, שאם אני עצמי אעלה בקשת ייעוץ או חוות דעת, לא אתלהב לקבל תגובות מכאלו שלא ממש מבינים בעסק!
שימו לב גם לנקודה הזו..!
או שמעדיפים פה בכל אופן לקבל חוו"ד או קבצים מכל אחד שלמד קצת, העיקר כדי לצבור תודות...![]()
נכתב ע"י מירי10;354068:אף אחד לא כתבת פה נגדך ונגד שכמותך.
כתבו פה נגד כאלו שהן באים וצועקים: "תנו לי"
תנו מגילות, תנו כתרים, תנו עיטורים, ומכל הבא ליד
מה, זה עולה כסף? למה? למה שלא תתנו ברוחב לב?
כולנו היינו פעם מתחילים, כולנו הסתובבנו פה ולמדנו מאחרים, אבל לבקש כל שניה וחצי משהו אחר, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים