- הוסף לסימניות
את מודעת לזה שיש הורים עובדים????את רוצה שלגמרי יהיה איבוד שליטה??!!
עם שימי לב שרב ההדבקה היה במוסדות החינוך....
אכשין ביננו בקיטנה לא עושים כלום.... אין יציאות.......
את מודעת לזה שיש הורים עובדים????את רוצה שלגמרי יהיה איבוד שליטה??!!
עם שימי לב שרב ההדבקה היה במוסדות החינוך....
אכשין ביננו בקיטנה לא עושים כלום.... אין יציאות.......
מצטרפתאוף, אני מרגישה סתומה
מפריע לי שלא מבינה את ההסבר למילה אכשין - סלנג חדש שאני לא מכירה??
מקווה שלא עושה לעצמי בושות![]()
לא הבנתי מה עם ירושלים?
עץ הדעת?
ממשיכים קייטנות מחר רגיל?
ההתנהלות השערורייתית של הרשתות היא עולה על כל דמיון.
זה רק במגזר החרדי.
מה אכפת להם מנתונים נמוכים?
הם מקבלים את אותו תקציב!
מה הורים עובדים אמורים לעשות כעת??
רק לחץ, להפעיל לחץ מסיבי וכמה שיותר שיח!
??אז ככה תשובה לכולן:
בעקבות חוסר הצלחה בקבלת אישור להפעלת קיטנות קורונה ממשרד החינוך והבריאות
כלל העמותות נאלצות לבטל את הקיטנות
רק קיטנות של העיריה תוכלנה לפעול
המידה ברור ומדויק (בן משפחה מעורבב)
@Ruty Kepler ,לא כל יום,
אבל יש בדיקה, ולא כ״כ מדגמית.
נכון לשנה שעברה לפחות.
קרובת משפחה שלי מזכירה בבי״ס ותארה איך ספרו להם את הילדות יותר מפעם אחת בקיטנה.
הבודקת בחורה ספרדייה בת 19, סיפרה לה איך באחד הבתי ספר החסידיים המורות ניסו לתחמן ביידיש, אך היא לצערם הרב הייתה חבדניקית שהייתה בשליחות אצל משפחה שדיברה בבית אידיש והבינה כל מילה....
@Ruty Kepler ,
מה עצוב?
הכותב כותב את זה בכל פעם במקום עכשיו.אוף, אני מרגישה סתומה
מפריע לי שלא מבינה את ההסבר למילה אכשין - סלנג חדש שאני לא מכירה??
מקווה שלא עושה לעצמי בושות![]()
חשבתי על זה, אבל זה לא מתקשר לי בדיוק בכל מקום...הכותב כותב את זה בכל פעם במקום עכשיו.
או שזו שגיאת כתיב, או שזה מכוון.
אני מפחדת כל הזמן שהובנתי כגזענית כלפי ספרדים/ חסידים בכלל/ חסידי חבד בפרט.יותר מפרט אחד בתיאור...
ברור שיש שם יותר משמץ, כאילו מה.אני מפחדת כל הזמן שהובנתי כגזענית כלפי ספרדים/ חסידים בכלל/ חסידי חבד בפרט.
תרגיעי אותי שלא זה מה שהעציב אותך-
והעזוב אותך לנפשך.
מה גזעני?ברור שיש שם יותר משמץ, כאילו מה.
לא קראתי את האשכול בכלל אבל נראה לי הכוונה לאקשן- ריגושאכשין
כמה שגיאות כתיב, וטעויות לשון יש פה בפרוג,לא קראתי את האשכול בכלל אבל נראה לי הכוונה לאקשן- ריגוש
את מעודכנת למה שקורה בחוץ??????את מודעת לזה שיש הורים עובדים????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים