תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
שאי אפשר להטעין יותר בנ"לאז לא הבנתי מה ההבדל בין המצב שהיה למצב שיהיה....
שאין הנחה על ערך צבור למבוגרים
שיעלו המחירים בערים הקטנות
שיטת חישוב של 15 קילומטר/40 קילומטר וכל הארץ
שאי אפשר להטעין יותר בנ"לאז לא הבנתי מה ההבדל בין המצב שהיה למצב שיהיה....
בהודעה למעלה היה כתוב שמאוגוסט כן יהיה סוג של חופשי גמיששאי אפשר להטעין יותר בנ"ל
שאין הנחה על ערך צבור למבוגרים
שיעלו המחירים בערים הקטנות
שיטת חישוב של 15 קילומטר/40 קילומטר וכל הארץ
אני מבין!בהודעה למעלה היה כתוב שמאוגוסט כן יהיה סוג של חופשי גמיש
אני שואל ספציפית על החופשי גמיש
הכוונה לחופשי שבועי, מכיון שלא היה לו ביקוש הוא בוטל לגמרי.הם טוענים שאין לזה ביקוש כמעט.
מתוך מליון טעינות רק 10.000
המצב שהיה הוא שהיה אפשר לרכוש חופשי חודשי מתחילת חודש קלנדרי ועד סופו ובשביל להתחיל באמצע חודש היה צריך לקנות חופשי חודשי גמישאז לא הבנתי מה ההבדל בין המצב שהיה למצב שיהיה....
גם אני לא מצאתי את זה באתר של דרך שווה אולם בביזנס זה מופיע, אין לי מושג מה המקור שלהםאני מבין!
חיפשתי את ההודעה הזו באתר של דרך שווה לא מצאתי
אז כלפי מי שנוסע בעיקר בחופשי חודשי, אין הבדל בשינוי, כי מתי שהוא יטעין, בין בתחילת חודש ובין בסוף חודש - הוא יכול לעשות חופשי?המצב שהיה הוא שהיה אפשר לרכוש חופשי חודשי מתחילת חודש קלנדרי ועד סופו ובשביל להתחיל באמצע חודש היה צריך לקנות חופשי חודשי גמיש
מחודש הבא אין הבדל בין חופשי חודשי לחופשי חודשי גמיש.
כך זה נשמעאז כלפי מי שנוסע בעיקר בחופשי חודשי, אין הבדל בשינוי, כי מתי שהוא יטעין, בין בתחילת חודש ובין בסוף חודש - הוא יכול לעשות חופשי?
אני טועה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //