תוספי עימוד לוורד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תבדקי מה עם תפריטי הקשר אחרים, למשל של אייקון הבלוטוס.זה בשניהם כך... וכל פעם זה מהירות אחרת... (של כמה שניות בכל פעם, אבל פעם אני לא מספיקה בכלל לראות מה כתוב, ופעם עד שאני מזיזה את העכבר זה נעלם...)
תבדקי מה עם תפריטי הקשר אחרים, למשל של אייקון הבלוטוס.זה בשניהם כך... וכל פעם זה מהירות אחרת... (של כמה שניות בכל פעם, אבל פעם אני לא מספיקה בכלל לראות מה כתוב, ופעם עד שאני מזיזה את העכבר זה נעלם...)
יציאה עושים דרך תפריט ההקשר באייקון מגש המערכת, בוחרים בכפתור 'צא'.זה בשניהם כך... וכל פעם זה מהירות אחרת... (של כמה שניות בכל פעם, אבל פעם אני לא מספיקה בכלל לראות מה כתוב, ופעם עד שאני מזיזה את העכבר זה נעלם...)
הכל נשאר עד שאני לוחצת על המסך במקום אחר..תבדקי מה עם תפריטי הקשר אחרים, למשל של אייקון הבלוטוס.
אהההה! אני מבין מה הבעיה....הכל נשאר עד שאני לוחצת על המסך במקום אחר..
ב"ה! ישתבח שמו לעד!!!הכל נשאר עד שאני לוחצת על המסך במקום אחר..
עובד מצוין!!!!! תודה רבה!!!!ב"ה! ישתבח שמו לעד!!!
זהו! תוקן! תעשי יציאה ותתקיני שוב, ללא הסרה.
להורדה מכאן: הקישור הרגיל, סיסמא 123.
אשמח לשמוע שנכל בסדר כעת.
בהצלחה רבה רבה!
אני מתכוון לזהמה זאת אומרת לצאת מהתוכנה?
איך מוחקים את כל החילוצים?
אני כבר מחקתי את התוכנה מהמחשב, רק נשאר הקובץ ZIP המקורי
זה סימן שחילצת אותו והפעלת אותו ממקום לא נכון.
אתה צריך לצאת מהתוכנה, למחוק את כל החילוצים, להפעיל מחדש, ואז כנראה תהיה הודעת שגיאה חד פעמית שהקובץ לא נמצא.
וזהו!
לא ירדתי לסוף כוונתכם על בטוח.אני מתכוון לזה
מה הבעיה?
זה דבר שלוקח רגע.@תוספי עימוד לוורד
מסביר
התקנתי את התוכנה, וכשראיתי שאין לי מקום, פשוט מחקתי.
איך?
כתבתי סטטוסון בחיפוש בשורת המשימות, וכל תוצאה שהוא הביא לי פשוט מחקתי, מתוך הנחה שאם אין תוכנה ממילא האייקונים יעלמו,
מה שלא קרא...
אשמח מאד איכשהוא להיכנס לתוכנה כדי לעשות יציאה אבל, אם אתה מתכוון שאכנס לקובץ של התוכנה, פשוט אין לי אחד כזה, מחקתי אותו.
אם הכוונה שאכנס מתוך האייקונים, אין אפשרות לשחק בזה כפי מה שניסיתי.
כמו"כ סמלילים למיניהם בשורת המשימות או קיצורי דרך נוספים בשולחן העבודה, לא מצאתי.
מקווה שהייתי ברור.
פשוט, אני מה זה חלש ב"מחשבית"
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים