כן
תרשמי לי אשמח לשנות
המודעה (בניגוד לקודמת) לא עברה עבודת קופי עקב הזמן המוגבל.
יאלה תנו תיקונים
פורסם אך יפורסם עוד
אין סיבה שלא יהיה מושקע
בכנות, לא הבנתי.נכנסתי לפורום מעצבות, לא?!
הנוסח לא שלי, אני רוצה הערות או הארות על העיצוב!
רציתי צת מחמאות על העיצובבכנות, לא הבנתי.
מה את רוצה שנגיב לך?
רציתי צת מחמאות על העיצוב
ומיד התחילו להתקיף אותי על קופי שלא אני עשיתי
לכן בתחילה נהנתי אח"כ קצת התעצבנתי
אבל לא נורא אני מבינה שאם ירדת לנוסח העיצוב טוב, לא?
את מקסימה! והשקעת בתגובה חשובה שהרבה היו מתעלמים ועוברים הלאההעיצוב שלך פשוט מ-ו-ש-ל-ם! צבעים חיים, חלוקה טובה בכ"כ הרבה מלל.
מקוה שעזרתי במשהו, לא התכוונתי להתקיף סה"כ לעזור. לא נורא להבא נדע לשתוק.
רציתי צת מחמאות על העיצוב
ומיד התחילו להתקיף אותי על קופי שלא אני עשיתי
לכן בתחילה נהנתי אח"כ קצת התעצבנתי
אבל לא נורא אני מבינה שאם ירדת לנוסח העיצוב טוב, לא?
נראה לי שקיבלת יותר מקצת אפילומדהימה!
את והמודעה
מאד אהבתי את בחירת הצבעים!
יש כמה תיקוני קופי דחופים וטעויות איות, אפשרי עדיין לשנות?
הכי בלט לי ה'קאק סמאש'...
אני הייתי עושה כמוך באמת מודעה מושקעת ולגבי התמונות ממש לא שמים לב שזה לא סימטרי רק בגלל שאמרת הלכתי לבדוקתודה על המחמאות הכנות, אני ממש נמססססססה
מענין אותי מה אתן אומרות
אם לקוח בא אליך ומחוסר תקציב או זמן הוא מותר על עבודת קופי.
הוא נותן טקסט מעצמו.
מה לדעתך כדאי לעשות?
1. לומר לו שאת לא עושה עבודה בלי קופי
2. עורכת את הקופי בעצמך ומתיעצת נניח בפורום פרוג
3. ראש קטן- פשוט מעצבת את המודעה
(אני בחרתי באפשרות השלישית)
אגב, לא שמתם לב שיש בעיה בישור של התמונות זו לדוגמא בעיה עיצובית
רק מעירה את תשומת ליבך שאת ההודעה שציטטתי כתבתי כבר בתחילת האשכול, לפני שביקשת מחמאות... וכתבתי אותה במלוא הכנות. האמת שהתגובה שלך היתה אמורה ממש לפגוע, אבל אני לא לוקחת ללבתודה על המחמאות הכנות, אני ממש נמססססססה
לא חושבת שהוגן לחכות בסיבוב לאנשים שטרחו לתת חוו"ד בלי תמורה, סתם כי הם רוצים לעזור.אגב, לא שמתם לב שיש בעיה בישור של התמונות זו לדוגמא בעיה עיצובית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים