אחת מהעולם!!!!
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ לי איזה תמהיל לבקש ממנו, משכנתא של 75 אחוז.
אשמח מאוד.
אשמח מאוד.
חשוב לומרמישהו יכול להמליץ לי איזה תמהיל לבקש ממנו, משכנתא של 75 אחוז.
אשמח מאוד.
שימי צודק לגמרי.מישהו יכול להמליץ לי איזה תמהיל לבקש ממנו, משכנתא של 75 אחוז.
אשמח מאוד.
במידה ויש תכנית פירעון מוקדם של חלק גדול מההצמדה, ניחא. אחרת, זו משכנתא בסיכון כמעט אבסלוטי..מישהו יכול להגיד לי אם זה משכנתא טובה?צפה בקובץ המצורף 1096182
רק בתור תוספת להכנסות.שאלה למומחי המשכנתא
אם החודש אני מקבל משכורת ראשונה, ומצרף אישור העסקה,
האם זה נחשב כהכנסה גם בבנק מרכנתיל, (כמו במזרחי)?
תודה רבה
השאלה שלי היא, כי עד שיעלה המדד וזה יגיע לריבית של 4% (מה שבדרך כלל לא צמודה) שזה אומר לא לפני 10 שניםבמידה ויש תכנית פירעון מוקדם של חלק גדול מההצמדה, ניחא. אחרת, זו משכנתא בסיכון כמעט אבסלוטי..
יש לך טעות חמורה × 2 -@Y996
מה אתה אומר?
זה צודק אבל אם אני לוקח לא צמוד למדד, הרביות היא לפחות 3% לא? אז זה יותר משתלם לא?יש לך טעות חמורה × 2 -
1. הצמדה למדד אינה ריבית! היא מוצמדת לקרן, כך שככל ויעלה המדד כל הקרן הצמודה למדד תוכפל בעליית המדד. וזה יתווסף לקרן. לדוגמא: אצלך 284,000 ₪ צמוד מדד, אם עליית המדד תהיה ב3% (כמו ב12 חודשים האחרונים), יכפילו 284,000 ב3% = 8,520 ₪!! ואז יתווסף אצלך בשנה סכום כזה לקרן, וממנו תיגזר הריבית.
מה שאומר, שעוד לפני שתתחיל לאכול את הקרן הישנה, תצטרך קודם לשנות את הקרן "החדשה"!!
2. אם יעלו ריביות/מדדים הכל יעלה!!
האם אז תוכל לבצע מיחזור כדאי בריביות טובות, ככל הנראה התשובה - לא!
קבועה לא צמודה אכן תהיה לפחות 3%.זה צודק אבל אם אני לוקח לא צמוד למדד, הרביות היא לפחות 3% לא? אז זה יותר משתלם לא?
וחוץ מזה אתה חושב שהמדד הולך לעלות ככה כל שנה עם 3%? באיזשהו שלב זה יפסק!!!
אשמח לשמוע חוות דעתך המקצועית
כן אבל תמיד אפשר להעריךלגבי השאלה, האם אני חושב שהמדד יעלה כל שנה ב3% ??
ובכן לא נביא אני ולא בן נביא, וגם כדור הבדולח שלי נשבר מזמן.. הקפה שהייתי קורא בו - שתיתי מהר לפני שיתקרר..
כך שבאמת איני יודע על כך תשובה.
אבל בשנים הקרובות זה כנראה התרחיש, ובכל מקרה 3% זה היעד (העליון) של בנק ישראל.
במקרה שכן לקחתי ק"צ יש משהו לעשות?קבועה לא צמודה אכן תהיה לפחות 3%.
אבל זה נגזר רק בגלל איך שהמשקיעים בשווקי ההון צופים את עליות המדד, ומשום כך הם מתמחרים את ההפרש בין הכסף הצמוד ללא צמוד בכזו רמה.
למעשה מה שיוצא, שעל הצמודות אנחנו משלמים הרבה יותר בערך עליית המדדים על הקרן, כך שבסופו של יום, הצמודות יוצאות יקרות יותר למרות שעל פניו הן נראות בריביות זולות יותר.
לגבי השאלה, האם אני חושב שהמדד יעלה כל שנה ב3% ??
ובכן לא נביא אני ולא בן נביא, וגם כדור הבדולח שלי נשבר מזמן.. הקפה שהייתי קורא בו - שתיתי מהר לפני שיתקרר..
כך שבאמת איני יודע על כך תשובה.
אבל בשנים הקרובות זה כנראה התרחיש, ובכל מקרה 3% זה היעד (העליון) של בנק ישראל.
לבדוק אופציה של מחזור, במידה והמשכנתא שלך בסיכון גבוה ממש.במקרה שכן לקחתי ק"צ יש משהו לעשות?
אני מצטט מה שכתבת לי למעלהלבדוק אופציה של מחזור, במידה והמשכנתא שלך בסיכון גבוה ממש.
אז לגופו של עניין איך אפשר לבדוק? אצלך אפשר?במידה ויש תכנית פירעון מוקדם של חלק גדול מההצמדה, ניחא. אחרת, זו משכנתא בסיכון כמעט אבסלוטי..
לגבי בדיקה - ניתן אצלי בשמחה. הבדיקה כלשעצמה ללא תשלום כמובן.אני מצטט מה שכתבת לי למעלה
אז לגופו של עניין איך אפשר לבדוק? אצלך אפשר?
נ.ב. אני לקחתי את זה דרך יועץ והוא אמור להיות יועץ משהו מאוד טוב ויקר מאוד ביחס לאחרים
מה שכן אני חושב שעכשיו הם מעלים את הפריים במטרה לעצור את האינפלציה, ואפילו להגיע לדפלציה,
אז המדד כן יפסיק לעלות, אשמח לשמוע מה אתה חושב לגבי זה?
דרך אגב, שאלה קטנה, יש כזה דבר לעשות פירעון רק על שליש אחד? נגיד אני עושה פירעון רק על השליש ק"צ ואז הרווחתי מכל הצדדים, יש כזה דבר?
במידה ויש תכנית פירעון מוקדם של חלק גדול מההצמדה, ניחא. אחרת, זו משכנתא בסיכון כמעט אבסלוטי..
של איזה מדד?עלייה תהיה וצופים גם של מעל 3%!!
צרכן.של איזה מדד?
לצרכן? או תשומות בניה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים