תודה רבה לך!רק משו לגבי המקרר.
הבנתי שיש כאלה שפחות מתחברים אליו בגלל המבנה של המקפיא, מעיין בור שצריך לנבור בו ודברים נקברים שם. תלכי ותראי.
ומזגן יש לתדיראן דגם יותר חדש מהאלפא. ועד סוף יולי יש עליו הרחבת אחריות.
תודה!
מילה במכונות כביסה = מרצדסמחיפושים וחפירות בפורום הגעתי למסקנות
ואני מעוניינת לדעת אם הן נכונות:
מקרר: LG הפוך.
מכונת כביסה: מילה.
מייבש: בלומברג.
תנור: דלונגי או לופרה.
מזגן: תדיראן אלפא.
תודה.
תודה!מילה במכונות כביסה = מרצדס
תדיראן במזגנים = יונדאי....
מזגנים שיתאימו לרשימה הזו: מיצובישי/פוג'יצו.
תודה רבה!מרוצה מתנור אלקטרלוקס דווקא,
דלונגי מוצלח מאד כשלא מדובר בבילד אין,
בבירור האחרון שעשיתי (וזה היה לפני שנתיים שלוש, אולי התעדכן מאז)
הבילד אין של דלונגי פחות זכה לשבחים.
אבל תבררי משהו מעכשיו יותר
לגבי מקרר - שמעתי שמרוצים מבלומברג הפוך.
(לסמסונג ההפוך שלי יש בעיות מפה ועד להודעה חדשה, ההפוך כשלעצמו מאד מומלץ)
תודה רבה!מקרר סמסונג לא הפוך מומלץ בחום!
מזגנים, תדיארן הם מאוד טובים לגבי הדגם שמעתי מכמה טכנאים שהדגם זה רק העיצוב החיצוני אבל האיכות וכו' כל הדגמים אותו דבר.
לא הייתי ממליץ על דגם אלפא בגלל שהתריסים הפנימיים שלו עובד אטו' ואין אפשרות לכוון ידני ובשבת זה לא כ"כ נוח כי אין אפשרות להזיז את התריסים.
תודה על הטיפ!טיפ שכבר כתבתי בעבר
באתר של מחסני חשמל יש בשעות הלילה מחיר לילה שנותן הנחה של 500 שח
בנוסף אם נרשמים לניוזלטר שלהם מקבלים עוד 200 שח הנחה
והמחיר שם כולל הובלה חינם מה שאין כשרוכשים בחנויות
וכן פינוי של המוצר הישן חינם
בס"ה הרווח מגיע ליותר מ 1000 שח
שווה לבדוק
אני לא מבני ברק.דברו עם וירטואל חשמל
הוא יוכל להתחרות עם ההצעה הזו
אולי חוץ מה'מילה'
0525035050
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים