כיף לי ולך
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני גם
מעריכה מאוד
מעריכה מאוד
ונעלו את עצמם בחדר כדי להקליט כמה שעות.
ופתאום ההקלטה נהרסה, והתחילו מחדש.
ופתאום הקו של הבי"ס קרס והתחילו עוד פעם מחדש.
והכינו מערכים שונים והגשה שונה ומאתגרת שמתאימה לקו טלפון.
תוך כדי ששמרו על ילדיהם.
יתכן שהיה להן הרבה יותר קשה ממי שיצאה מביתה לעבודה "חיונית".
מגיע להן השנה משלוח ענק והרבה הרבה תודה.
ממש לא משדר את זה---ויאלה, תמחקי אותי כי אני פוגעת בכבוד המורות הקדושות שישבו בבית כל הסגרים האלה....
חוסר הבנה בסיסי!
לא אמרתי חלילה שיש מורה שמעלה בתפקידה,
מאמינה מאד ומעריכה מאד את המאמצים שהן השקיעו...
וכולן השקיעו המון!
העניין של המשלוח מנות זה לא מה מביאים אלא עצם המחשבה שהחליטו לתת משהו בנוסף@margalit על מה התדהמה?
מה הענין להביא למחנכת בנוסף למשלו מנות כתתי- משלוח מנות של 10 שקלים
שאפילו אין בו רעיון רק אוסף ממתקים מהסוג הפשוט???
תסבירי לי- כי כשקבלתי הרגשתי בפרוש זלזול וחוסר הערכה.
ושוב זה לא רק הסכום- שקבלתי פעם מלחית זכוכית ב10 שקלים עטופה יפה בצלופן בפרוש נהניתי!
מרימה אצבע.תרים אצבע מורה שמרגישה קשר אישי לתלמידות הקו או ילדי הקבוצה בגן שלה,
ועדיף מב"ב שגם תחילת שנה לא למדו....
חוסר הבנה בסיסי של מה? קראת את ההודעה הפותחת?חוסר הבנה בסיסי!
לא אמרתי חלילה שיש מורה שמעלה בתפקידה,
מאמינה מאד ומעריכה מאד את המאמצים שהן השקיעו...
וכולן השקיעו המון!
לא משנה מה,
הרעיון שאתה צריך לעשות הכל מהתחלה כמו טירון במקצוע
וכולם בבתים שומעים אותך יחד וכו' מזעזע!
הנקודה היא שבכל שנה המאמץ בשביל הילדים שלי ועל זה אני נותנת,
מוקירה ומעריכה.
והשנה המאמץ לא הגיע אליהם... מצטערת מאד...
תרים אצבע מורה שמרגישה קשר אישי לתלמידות הקו או ילדי הקבוצה בגן שלה,
ועדיף מב"ב שגם תחילת שנה לא למדו....
ויאלה, תמחקי אותי כי אני פוגעת בכבוד המורות הקדושות שישבו בבית כל הסגרים האלה....
אני לא חושבת שכדאי שתביאי. בטח לא השנה שזה לא מחויב ממש.ן אני מעיזה לומר שהמורה של הבת שלי תקבל משלוח מנות עם פתק יפה אבל אני די עצבנית עליה...
רק אני לא מבינה מה כל כך קשה להינעל בחדר שעה או אפילו שלש שעות... ביום להקליט שיעור וכל שאר היום להיות בבית עם הילדים ... או מורות שכבר חיתנו את הרוב לאפות לבשל... וכו... הרבה יותר קל מלרוץ לאוטובוס להתלבש לצרוח את הגרון לבדוק מבחנים... וכו... אם הייתי מורה נראלי שהייתי מבסוטה מהעניין... זה לא המורות של הממ"ד שצריכות ללמד בזום...
ואפילו אם מתקשרים לשלש תלמידות ביום... חגיגה לקבל משכורת על עבודה שכזו...והמורה לטבע בכלל חוגגת... שלא לדבר על התעמלות...
אני הקשבתי לקו של הבת שלי השיעור אולי רבע שעה . יש יום חופשי לכל המורות ביום רביעי ושישי איזה כיף ממש חלום .
אף עובד משק אחר לא נהנה כך... מזכירה גם אם היא עובדת בביית חייבת לספק 8 שעות ביום...שלא לדבר על להשאיר את כולם בבית ולצאת למשרד ...הרבה יותר קשה.רק ההבדל שבעיני העם זה לא נשמע כעבודה שהיא שליחות ואף מזכירה לא מעיזה להתלונן...
לא אומרת שלא מעריכה את המורות אבל מכאן ועד להתבכיינות על הקושי ...בואו! (וכן אני מעיזה לומר שהמורה של הבת שלי תקבל משלוח מנות עם פתק יפה אבל אני די עצבנית עליה... התקשרה אולי פעמיים בתקופה הזו... והבת שלי לא הרגישה שמעניין משהו אם היא לומדת או לא וכל הזמן אני צריכה להבטיח לה מליון דברים כדי לתגמל אותה )
ותזכרו שהשנה הרבה הורים נמצאים במצב כלכלי לא קל... להנמיך צפיות
קראת את ההודעה הפותחת?
אני לא מורה ורוב המורות כאן זוכרות את הביקורת שהבעתי ועודני מביעה על החופש הגדול ועוד ליקויים במערכת החינוך שלנו.
איך זה קשור לאשכול הזה? זה אשכול רעיונות למתנות!
לדעתך לא צריכים לקנות? בסדר גמור. מקבלת.
יש כאלו שרוצות וצריכות ובשביל זה פתחו אשכול.
האשכול לא נפתח בשאלה האם צריך לקנות אלא מה אפשר לקנות. דומני שההבדל ברור
אני הכי בעד כרטיסי גיפט כארד אבל צריך סכום הגיוני את יכולה להשתמש במה שיפה נוף עושים אורזים לך אתזה עם שוקולד או יין נראלי מורה תשמח יותר משוקולד ומלמד מיין...האמת שהחלטנו על כרטיספר. שימושי וגם בחנות שקרובה למגוריהם של המורים.
אשמח לרעיונות איך לארוז אותו בצורה נאה.
לסכום ההגיוני כבר דאגתי ואין לי יפה נוף באיזור אלא רק אור החיים (גרה במגדל העמק ועובדת בחיפה).אני הכי בעד כרטיסי גיפט כארד אבל צריך סכום הגיוני את יכולה להשתמש במה שיפה נוף עושים אורזים לך אתזה עם שוקולד או יין נראלי מורה תשמח יותר משוקולד ומלמד מיין...
את יכולה להזמין אצלם מה הבעיה הם שולחים עד הבית עם הצעת הגשה את מצרפת מה שאת רוצה יין או שוקולדלסכום ההגיוני כבר דאגתי ואין לי יפה נוף באיזור אלא רק אור החיים (גרה במגדל העמק ועובדת בחיפה).
לכן ציינתי שאשמח להצעת הגשה.![]()
רעיון מעולה!! כל הכבוד לך על ההשקעה...האמת שהחלטנו על כרטיספר. שימושי וגם בחנות שקרובה למגוריהם של המורים.
אשמח לרעיונות איך לארוז אותו בצורה נאה.
אין לי זמן לזה ויש לי עניין בחנות שקרובה למגוריה של המורה.את יכולה להזמין אצלם מה הבעיה הם שולחים עד הבית עם הצעת הגשה את מצרפת מה שאת רוצה יין או שוקולד
רוב קרובותי עובדות בממ"ד או עם נוער בסיכון כך שיש לי יותר ממושג על העבודה הקשה.(על אף ששוב אני אגיד שעבדנו בצורה אינטנסיבית מאוד)
ולמרות הכל רוב המורות, אם לא כולן מעדיפות לחזור לבית הספר ללמד רגיל.רק אני לא מבינה מה כל כך קשה להינעל בחדר שעה או אפילו שלש שעות... ביום להקליט שיעור וכל שאר היום להיות בבית עם הילדים ... או מורות שכבר חיתנו את הרוב לאפות לבשל... וכו... הרבה יותר קל מלרוץ לאוטובוס להתלבש לצרוח את הגרון לבדוק מבחנים... וכו... אם הייתי מורה נראלי שהייתי מבסוטה מהעניין... זה לא המורות של הממ"ד שצריכות ללמד בזום...
ואפילו אם מתקשרים לשלש תלמידות ביום... חגיגה לקבל משכורת על עבודה שכזו...והמורה לטבע בכלל חוגגת... שלא לדבר על התעמלות...
אני הקשבתי לקו של הבת שלי השיעור אולי רבע שעה . יש יום חופשי לכל המורות ביום רביעי ושישי איזה כיף ממש חלום .
אף עובד משק אחר לא נהנה כך... מזכירה גם אם היא עובדת בביית חייבת לספק 8 שעות ביום...שלא לדבר על להשאיר את כולם בבית ולצאת למשרד ...הרבה יותר קשה.רק ההבדל שבעיני העם זה לא נשמע כעבודה שהיא שליחות ואף מזכירה לא מעיזה להתלונן...
לא אומרת שלא מעריכה את המורות אבל מכאן ועד להתבכיינות על הקושי ...בואו! (וכן אני מעיזה לומר שהמורה של הבת שלי תקבל משלוח מנות עם פתק יפה אבל אני די עצבנית עליה... התקשרה אולי פעמיים בתקופה הזו... והבת שלי לא הרגישה שמעניין משהו אם היא לומדת או לא וכל הזמן אני צריכה להבטיח לה מליון דברים כדי לתגמל אותה )
ותזכרו שהשנה הרבה הורים נמצאים במצב כלכלי לא קל... להנמיך צפיות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים