מורה/מורה בשביל ילד בגיל 3 ללימוד אורגנית

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר?
משהוא מכיר
משהוא פה התחיל עם הבן שלו וראה הצלחה?

• הוסף לסימניות
יצא לי ללמד גיל 5. למעט מקרים בודדים זה לא משהו שעובד כל כך, אלא אם כן ההורים דוחפים מאוד.
גיל 3 נשמע לי ממש לא רלוונטי לאורגנית, אבל למטלופון צבעוני ותווים בצבעים אולי כן.

• הוסף לסימניות
תנו לילדים לגדול!! עד שהילד שלי לא יבקש מעצמו ללמוד לנגן- אני לא אשלח אותו. (בגיל שלוש הוא ביקש "אמא ,אני רוצה להיות ה"לימוד" שלך)
על הדרך מישהו מכיר מורה טובה בבית שמש לילד בן 5 ?

• הוסף לסימניות
לימוד נגינה זה דבר בונה מאוד. אנשי מקצוע ממליצים בחום על לימודי נגינה ובפרט לילד שיש לו דימוי עצמי נמוך, או חוסר ביטחון עצמי.
אני דווקא ממליץ לשקול את זה ביחס לכל ילד, ושוב - במיוחד הוא אם צריך חיזוקים.
ובכל אופן אין ספק שמי שמתחיל מוקדם והאישיות שלו נבנית סביב המוסיקה והנגינה - יוכל להגיע לפסגות מדהימות בזה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש כזה דבר אבל זה ממש ממש נדיר. על כל פנים אם הוא רוצה אולי תשקלי אבל אם הוא לא רוצה אלא את אז אל תתחילי אפילו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה