משו שלא מכרים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני מחפש להוציא רישיון הכי מהר שאפשר עם מורה טוב שמתקתק שיעורים באזור בני ברק רמת גן פתח תקוה וכו
ג"א מצטרף. במודיעין. הכי מהיר שאפשרי!
אני לא מבין.אשמח גם לשמוע, מהיר וזול.
בהצלחה, תבשרו לנו שעברתם טסט ראשון, וגם אם לא הכל לטובהאחוז עוברים לפי עיר
צפה בקובץ המצורף 2006715
אני לא מציע בכלל לעשות בעיר מרוחקת ממקום מגורים זה הופך את הלימוד לקשה ולא נגיש, ואתה לא מכיר את הכבישים מספיק טוב כי לא עשית מספיק שיעורים,אני לא מבין.
אם אתם באמת לחוצים בזמן, אז למה דווקא במודיעין שיש לה 35% הצלחה, או הכי גרוע פתח תקווה שיש לה 25% הצלחה, מה יעזור שהמורה מתקתק אם בטסטים ישגעו אתכם, ואני לא מדבר על התיסכול העצום...
תלכו לקריית גת עם 47% הצלחה, עכשיו בין הזמנים ועוד חודש וחצי עוד בין הזמנים אז יש לכם סיכוי טוב
בהצלחה, תבשרו לנו שעברתם טסט ראשון, וגם אם לא הכל לטובה
השאלה עד כמה לא נגיש???אני לא מציע בכלל לעשות בעיר מרוחקת ממקום מגורים זה הופך את הלימוד לקשה ולא נגיש, ואתה לא מכיר את הכבישים מספיק טוב כי לא עשית מספיק שיעורים,
אני גם אמרו לי בזמנו לעשות בבאר שבע ועשתי כמה שיעורים וברחתי משם, לא הכרתי את הכבישים הדרך לשם הייתה קשה , בקיצור לעשות ליד הבית,
דרור חלוץאני מחפש להוציא רישיון הכי מהר שאפשר עם מורה טוב שמתקתק שיעורים באזור בני ברק רמת גן פתח תקוה וכו
מורה נהיגה שמרביץ שיעורים בלי חשבון לתלמיד שלו, ברוב המקרים עושה לו עוול.אני עשיתי ברמלה/לוד
מורה מאד מומלץ
עושה גם 5 שיעורים רצופים (למי שמתאים) אבל מזמין טסט רק אחרי 28 שיעורים
אבי בן סמו 054-6646880
לא רוצה להיכנס פה לוויכוחמורה נהיגה שמרביץ שיעורים בלי חשבון לתלמיד שלו, ברוב המקרים עושה לו עוול.
התלמיד יסיים את מכסת השיעורים שלו בפרק זמן קצר מידי מכדי להפנים ברמה המנטלית, הקוגניטיבית וההתנהגותית את תורת הנהיגה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //